Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele Feng-Shui pentru o viata in armonie deplina!

Secretele Feng-Shui pentru o viata in armonie deplina!
O viata implinita este o viata traita in armonie. Si armonia este tare greu de castigat. Nici nu stim sigur cum arata o viata armonioasa fiindca suntem prinsi in ea si ne zbatem ca intr-o panza de paianjen din care nu parem sa iesim prea curand.


Si nici nu avem cum sa iesim pana cand nu reusim sa ne armonizam viata si mai intai de toate, sa facem putina curatenie in ea.
In mod real, daca stam sa ne gandim, dupa curatenie generala, starea noastra de spirit se imbunatateste in mod clar. Suntem mai calmi, mai senini, mai multumiti de noi insine si de munca noastra. Parca muncim mai cu spor la biroul abia ordonat, parca gatim mai cu spor in bucataria in care abia ce am pus ordine.
Si iata cum starea de spirit se imbunatateste prin gesturi micute, simple, la indemana tuturor. Cam pe aceleasi principii se bazeaza si arta feng-shui. Efectuezi mici schimbari si obtii rezultate cu impact urias. Viata intreaga ti se poate schimba pentru ca ai ales sa iti aranjezi mediul inconjurator astfel incat sa fii in echilibru si armonie cu natura.
Si nu este greu, noi o confirmam. Daca ai alaturi un consultant feng shui, lucrurile devin cat se poate de clare si simple. Trebuie doar sa ai cunostintele necesare pentru a efectua modificarile cele mai inspirate.
Pentru cei interesati, un consultant feng shui se gaseste destul de greu si comisionul pe care acesta il percepe poate fi unul destul de maricel pentru bugetul unei persoane cu venituri medii. De aceea s-a lansat un ghid special conceput pentru cei care vor sa aplice regulile Feng Shui in propriile lor vieti.
Ghidul iti ofera informatii care iti ofera remedii pentru dragoste, familie, sanatate, bogatie, cariera! Si sfaturile oferite in ghid sunt la dispozitia tuturor. Nu sunt schimbari majore in viata voastra, ci simple modificari care sa va schimbe viata ... in excelent de bine!
Ghidul "Secretele Feng Shui - Ghid practic" este disponibil aici, la comanda directa>>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feng shui

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0