Cercetatorii italieni considera ca proprietatile benefice ale acestor fructe, cultivate in special in Italia si in Statele Unite ale Americii, se datoreaza unor concentratii ridicate de antocianina. Antocianina, un pigment rosu care confera acestei varietati de portocale o culoare specifica, este un tip de antioxidant, despre care oamenii de stiinta afirma ca are numeroase proprietati curative.
Sucul de portocale rosii restrictioneaza capacitatea celulelor adipocite de a acumula grasime, au afirmat cercetatorii de la Universitatea din Milano.
Celulele adipocite se gasesc in special in zona taliei si absorb grasimea din fluxul sangvin, avand capacitatea de a o stoca si de a o transforma in energie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
