- 2 morcovi;
- o ceapa mare;
- o telina;
- o radacina de pastarnac;
- 2 linguri ulei;
- 1 ou;
- 4-5 linguri de gris;
- 1 varf de lingurita bicarbonat de sodiu;
- sare, piper;
- patrunjel.
Cum se prepara supa de galuste:
Legumele, taiate cubulete, se pun la fiert cu un praf de sare. Intre timp, pregatim galustele.
Se bate usor oul si se adauga un praf de sare, 2 linguri de ulei, apoi, putin cate putin grisul, amestecand incet pana la obtinerea unei paste groase si omogene.
Galustele se adauga pe rand in supa, cu o lingurita, avand grija sa nu clocoteasca supa in timp ce pun galustele.
Pentru ca galustele sa nu iasa tari, se adauga in supa imediat dupa prepararea compozitiei.
Se lasa sa fiarba la foc mic, cam 10 minute.
Sfat: pentru a se desprinde mai usor galustele de lingurita - aceasta se inmoaie in supa fierbinte!
Supa cu galuste se serveste fierbinte cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
