Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 site-uri de unde poti descarca gratuit carti

de Alina Ilie la 2014-09-17
Top 10 site-uri de unde poti descarca gratuit carti
De multe ori se intampla sa nu ai bani sa iti cumperi cartile pe care ti le doresti. De aceea, suntfericita.manager.ro vine in ajutorul tau cu 10 site-uri de unde le poti descarca gratuit.


Cu un singur click poti avea propria ta biblioteca virtuala. Cartile sunt din diverse categorii, in limba romana sau engleza, deci ai de unde alege!
Navigheaza dupa criteriile din site-uri si alege cartile preferate. Poti gasi o multime de carti, distribuite gratuit, in mod legal.
In secolul vitezei si a tehnologiilor informationale, smartphon-urile, tabletele si e-book-urile sunt indispensabile. Avantajul utilizarii lor este ca pot stoca un numar imens de carti, pe care le poti downloada de pe internet.
Am realizat un top 10 site-uri de unde poti descarca gratuit carti:
Clublectura.ro
Accesand biblioteca virtuala veti gasi carti ale celor mai cunoscuti autori din literatura clasica si moderna (colectia de opere tradusa in limba romana a lui Karl May, Jules Verne, Alexandre Dumas, Feodor Dostoievski, Lev Tolstoi, Paulo Coelho), carti din colectia stiintifico-fantastica (Odiseea Spatiala de Arthur C. Clarke, Dune de Herbert Frank, Avatarul de Poul Anderson), cele mai cunoscute bestsellere (Codul lui Da Vinci de Dan Brown, Eat Pray Love de Elizabeth Gilbert, Numele Trandafirului de Umberto Eco), carti pentru copii, mari enciclopedii, dictionare, etc.
Carti.digitalarena.ro
Este un site foarte bun de pus in bookmark. Are carti online gratuite din domenii (beletristrica, carti pentru copii, medicina naturista, tehnologie, spiritualitate, stiinte umane). Cartile sunt pe categorii in asa fel incat sa gasesti ceea ce iti doresti cat mai repede posibil.
Evobook.ro
Este un alt site foarte util, care iti ofera posibilitatea de a cauta rapid cartea dorita. Este foarte usor de navigat si include functia search. Gasesti ebook-uri ale unor autori celebri precum Alexandre Dumas, Platon, Jules Verne, Mark Twain, Jack London, Dostoievski.
Openculture.com
Este un site complex, care iti ofera in mod gratuit toate cartile pe care vrei sa le citesti. Poti descarca peste 600 de carti. Colectia include carti de fictiune, non-fictiune, volume de poezii, inclusiv lucrarile autorilor celebri precum Tolstoi, Dostoievski, Shakespeare, Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, etc.
Online-literature.com
O alta sursa generoasa de carti disponibile gratuit este site-ul online-literature.com. Acesta iti pune la dispozitie peste 3.500 de carti scrise de 260 de autori. Merita vizitat!
Bookyards.com
Ai acces la peste 18.000 de carti despre gastronomie, economie, educatie, cultura, tehnologie, etc.
Ebook3000.com
Aici gasesti volume celebre iar tot ceeea ce trebuie sa faci este sa selectezi categoria care te intereseaza si sa descarci cartea.
Bartleby.com
Iti ofera in mod gratuit carti de fictiune, non-fictiune si volume de versuri ale marilor clasici ai literaturii engleze. Un site excelent care nu trebuie trecut cu vederea.
Freebookspot.com
Este un site de mare ajutor persoanelor dornice sa citeasca. Se lauda cu o bibiloteca ce cuprinde peste 4500 de carti grupate pe 90 de categorii.
Planetpublish.com
Poti descarca, in format pdf, orice carte de pe site. Try it!
Daca mai stii alte site-uri, am fi tare bucurosi sa le aflam.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.42 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0