Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 lucruri la care sa renunti pentru a fi fericit

de Sunt Fericita la 2018-11-20
Top 3 lucruri la care sa renunti pentru a fi fericit
In goana dupa bani si din dorinta de a-i depasi pe cei din jurul nostru uitam de multe ori sa fim fericiti si sa pretuim ceea ce cu adevarat conteaza. Sa fim fericiti depinde doar de noi, iar daca lasam la o parte cateva dintre cele mai importante aspecte, vom reusi sa ne indeplinim scopul. Iata ce sa nu faci daca iti doresti sa fii fericit!


Implinirea sufleteasca si fericirea pe care o simtim atunci cand avem incredere in fortele proprii ne fac sa luptam mai usor sa ne indeplinim obiectivele. Oamenii fericiti sunt sanatosi, au incredere in fortele proprii, au relatii sanatoase personale si profesionale si nu in ultimul rand isi traiesc viata dupa propriile reguli. Insa, pentru a fi fericiti cu adevarat, evita sa faca anumite lucruri. Iata cateva dintre cele  mai importante!
 
Oamenii fericiti nu se compara cu altii! Fiecare om are propriile calitati si defecte, iar oamenii fericiti stiu ca fiecare este unic in felul sau si nu incearca sa schimbe personalitatea nimanui. Nu fac compromisuri pentru a fi fericiti si nici nu se compara cu altii pentru a fi mai presus. Inteleg fiecare comportament in parte si sunt impacati cu ideea ca ceea ce fac si ce stiu ei le este suficient, Oamenii fericiti nu ii invidiaza pe altii, pentru ca stiu ce isi doresc de la viata si ce pot sa faca pentru a ajunge in punctul pe care il vor.
 
Fericirea lor nu depinde de alti oameni. Pentru a fi cu adevarat fericit nu ai nevoie de multe lucruri, iar oamenii fericiti stiu asta. Ei isi concentreaza atentia pe ceea ce au si ce sunt si nu depind de alti oameni sau de anumite obiecte pentru a fi fericiti. In momentul in care vei renunta sa te bazezi pe altii, atunci vei fi cu adevarat o persoana fericita!
 
Oamenii fericiti nu poarta ranchiuna. Sunt multe persoane care se lasa acaparate de furie si razbunare si uita sa se bucure de ceea ce este cu adevarat important. Oamenii fericiti sunt impacati cu propria persoana, iarta adesea si nu isi doresc sa se incarce cu energie negativa. Nu permit oamenilor sa le spuna rautati, dar nici sa vorbeasca negativ despre ei si iarta greselile celor din jur. Nu sunt influentati negativ nici de deciziile nefavorabile pe care le-au luat la un moment dat in viata, ba din contra, sunt atenti ca data viitoare sa nu mai greseasca. Oamenii fericiti adora sa fie inconjurati de oameni care ii fac sa se simta bine, nu se denigreaza singuri, isi recunosc defectele si sunt constienti ca personalitatea lor nu este intotdeauna pe placul tuturor. Oamenii fericiti se concentreaza pe punctele cu adevarat importante din viata!
 
Fa aceste lucruri pentru a fi fericit si iti vei usura alegerile in viata!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0