Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanessa Paradis si Johnny Depp, cel mai longeviv cuplu de vedete, s-au despartit dupa 14 ani

Vanessa Paradis si Johnny Depp, cel mai longeviv cuplu de vedete, s-au despartit dupa 14 ani
Johnny Depp si Vanessa Paradis au anuntat ca s-au despartit dupa o relatie care a durat aproape 14 ani. Vanessa Paradis, in varsta de 39 de ani, si Johnny Depp, in varsta de 49 de ani, sunt parintii a doi copii - Lily-Rose, in varsta de 13 ani, si Jason Jack, in varsta de 10 ani. Cei doi, care nu au fost niciodata casatoriti, nu au mai fost vazuti impreuna in public din 2010. Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis "a incercat timp de multe luni sa isi salveze relatia, dar au decis in urma cu cateva saptamani ca aceasta nu poate fi salvata".


"Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit pe cale amiabila. Va roaga sa le respectati viata privata si, mai ales, pe cea a copiilor lor", a declarat agentul de presa al actorului american pe site-ul emisiunii de divertisment "Entertainment Tonight".
Vanessa nu a participat la niciun eveniment de promovare pentru cele mai recente filme ale lui Depp, "Dark Shadows" si "The Rum Diaries", in care a jucat alaturi de actrita Amber Heard, in varsta de 26 de ani, de care actorul ar fi fost indragostit.
Åžtirea despre despartirea lor vine la o luna dupa ce cuplul anuntase ca "lucreaza" pentru a face relatia lor sa functioneze.
Recent, cantareata si actrita franceza Vanessa Paradis a declarat ca nu crede in ideea potrivit careia fiecare persoana are un suflet pereche si s-a declarat "speriata" de aceasta posibilitate.
Parinti a doi copii - Lily-Rose, in varsta de 13 ani, si Christopher, in varsta de 10 ani, caruia i se mai spune si Jack -, cei doi artisti nu s-au casatorit niciodata si au locuit in sudul Frantei, la Hollywood si pe o insula privata din Caraibe.
Johnny Depp a fost casatorit cu Lori Anne Allison intre anii 1983 si 1985 si a avut o relatie intens mediatizata cu actrita Winona Ryder la inceputul anilor 1990.
Zvonurile despre despartirea cuplului Paradis-Depp au aparut in urma cu mai multe luni. In ianuarie, artista franceza a dezmintit aceste zvonuri intr-o emisiune a postului de televiziune Canal+.  "Zvonul este fals, bineinteles ca este fals", a spus Vanessa Paradis. Ea a incercat atunci sa respinga cu umor speculatiile din presa: "Ne despartim iarna, dar ne casatorim in fiecare vara. Ma aflu la cea de-a 12-a «sarcina» a mea. Iata, nu-i prea grav". Actrita a vorbit si despre copiii ei, incercand sa avertizeze mass-media si sa ii protejeze: "Acest zvon poate, intr-adevar, sa faca mult rau familiei mele". Johnny Depp a dezmintit la randul lui zvonurile despre despartirea cuplului, in luna mai, intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.
Potrivit presei britanice, Johnny Depp a acceptat sa plateasca 100 de milioane de lire sterline actritei si cantaretei Vanessa Paradis, pentru a mentine cu aceasta o relatie lipsita de tensiuni pe viitor si pentru ca nu doreste ca despartirea lor sa faca obiectul unui proces la tribunal. Avocatul american Robert Naschin a declarat ca "daca ei ar fi fost casatoriti, sotia lui Johnny Depp ar fi putut sa solicite pur si simplu 50% din averea lui, o pensie alimentara pentru ea si o pensie lunara pentru intretinerea copiilor. Insa, intrucat ei nu au fost casatoriti, aceasta metoda nu se aplica. Partenera lui de viata trebuie sa initieze un proces civil si sa mearga la tribunal. Astfel de litigii sunt costisitoare si sunt reglate prin sume foarte mari. In cazul de fata, nu va fi vorba de o plata lunara - el va trebui sa ajunga la o intelegere si sa achite o suma mare dintr-o data".
Johnny Depp, unul dintre starurile francizei "Piratii din Caraibe", a obtinut in 2011 venituri in valoare de 50 de milioane de lire sterline (78,3 milioane de dolari) si are o avere considerabila, inclusiv o insula privata in Bahamas, dar si resedinte de lux la Paris, Venetia, Los Angeles si Norfolk.
Johnny Depp a fost casatorit cu Lori Anne Allison intre anii 1983 si 1985 si a avut o relatie intens mediatizata cu actrita Winona Ryder la inceputul anilor 1990.
Vanessa Paradis, in varsta de 39 de ani, si Johnny Depp, in varsta de 49 de ani, s-au cunoscut in 1998, la Paris, dupa ce actorul se despartise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a aparut impreuna in filmul "The Ninth Gate", regizat in 1999 de Roman Polanski.
De fapt, in cei 14 ani de viata comuna, Johnny Depp si Vanessa Paradis au format un cuplu de o discretie remarcabila, aparand pe prima pagina a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viata lor de familie. Nu a existat niciun scandal, nicio problema cu justitia, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood.
Desi nu au mai jucat de foarte multa vreme in acelasi film, ei cantau adeseori impreuna la concertele sustinute de prietenii lor. Vanessa Paradis i-a dedicat partenerului ei de viata albumul "Bliss", pe care l-a lansat in 2000.
Daca Vanessa Paradis, dupa un debut de cariera extrem de mediatizat - marcat mai ales de hitul "Joe le taxi" si de colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vietii de familie, cei 14 ani de viata comuna au marcat in schimb ascensiunea lui Johnny Depp, actorul american fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt.
Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Ţara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".
In ceea ce o priveste, Vanessa Paradis a alternat in ultimii ani muzica cu actoria - domeniu in care s-a dovedit extrem de selectiva. Cel mai recent succes de casa al ei dateaza din 2010, cand a jucat in "L'arnacoeur", de Pascal Chaumeil, in care a impartit afisul cu Romain Duris.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre johnny depp

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartit

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0