Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top motive pentru a folosi uleiul de oregano cat mai des!

de Sunt Fericita la 2015-04-17
Top motive pentru a folosi uleiul de oregano cat mai des!
Daca nu stiati, va spunem noi. Uleiul de oregano este mana cereasca pentru toata lumea. Fie ca suferiti de boli virale, infectii bacteriene, de probleme generate de ciuperci, micoze, gingivite, raceli banale sau chiar acnee, toate se pot vindeca cu acest ulei esential de oregano.


Interesant este faptul ca se poate folosi in numeroase moduri, uz intern si extern, pe piele, inhalat sau lasat sa patrunda in piele.

Ce spun specialistii despre acest ulei esential?

Il putem pune in candela, sa isi imprastie aroma in toata casa.

Putem sa inhalam vapori de ulei de oregano in apa fiarta.

Sau putem sa punem cateva picaturi de ulei de oregano in apa si sa pulverizam pe maini de cate ori vrem sa ne dezinfectam.

De asemenea, putem sa folosim ulei de oregano in apa, pe post de apa de gura. Aceasta apa de gura dezinfecteaza cavitatea bucala, trateaza aftele bucale si gingivita. Sunt specialisti care spun ca aceasta apa de gura poate sa trateze si parodontoza.

Atentie si la faptul ca uleiul de oregano se poate amesteca in ulei de cocos si impreuna vor lupta impotriva acneei, cosurilor, punctelor negre si nu numai. Uleiul de oregano are efect antibacterian si antiinflamator.

Uleiul de oregano lupta cu bacteriile periculoase, dar si cu ciupercile. Daca aveti probleme cu afectiuni ale ciupercii piciorului, puteti sa folositi cu maxima incredere ulei de oregano, de doua ori pe zi, cu aplicare locala.

sursa foto: www.wikipedia.org

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0