Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Topul filmelor horror preferate de regizorul Martin Scorsese

Topul filmelor horror preferate de regizorul Martin Scorsese
Regizorul Martin Scorsese a alcatuit un top al celor mai bune filme horror din toate timpurile. Veti fi surprinsi sa aflati ca primul loc nu se afla nici un film din seria Saw.


Regizorul Martin Scorsese a realizat un top al celor mai bune filme de groaza din toate timpurile. Potrivit site-ului theguardian.com, pe primul loc se afla pelicula "Casa bantuita/ The Haunting" (1963), regizata de Robert Wise. In acest film, John Markway (Richard Johnson) este un profesor care studiaza fenomenele paranormale. El decide sa formeze un mic grup de studiu, invitand participantii sa petreaca alaturi de el cateva nopti in casa Hill, renumita nu numai pentru ca este bantuita, ci si pentru ca este blestemata.
Locurile doi si trei sunt ocupate de doua filme horror alb-negru: "The Isle of the Dead" (1945), un film realizat de Mark Robson, si "The Uninvited" (1944), un thriller care se petrece intr-o casa bantuita, cu Ray Milland in rolul principal.
Pe urmatoarele trei locuri se afla peliculele "The Entity"(1982), "Dead of Night"(1945) si "The Changeling"(1980).
"The Entity" este un film horror realizat in 1982 de Frank DeFelita. In filmul "Dead of Night" (1945), in rolurile principale se afla Mervyn Johns, Googie Withers and Michael Redgrave. Filmul “The Changeling” spune povestea profesorului John Russell care inchiriaza o casa imensa, nelocuita de ceva timp in Seattle. Imediat dupa mutare, sesizeaza zgomote si evenimente deosebite si incepe sa investigheze istoria casei descoperind ca se afla in prezenta unui spirit.
Filmul "Stralucirea/ The Shining" (1980), regizat de Stanley Kubrick, ocupa pozitia a saptea. Rolurile principale sunt interpretate dde Jack Nicholson, Shelley Duvall si Danny Lloyd. Filmul este o adaptare a romanului omonim al lui Stephen King. Filmul spune povestea unui scriitor, Jack Torrance, care accepta o slujba de supraveghetor al unui hotel, care pe timp de iarna este absolut pustiu. Fiul sau este capabil sa vada lucruri din trecut si din viitor, precum si fantomele care locuiesc in hotel.
Este urmat de "Exorcistul", un film de groaza din 1973, realizat de William Friedkin si adaptat de William Peter Blatty dupa romanul sau cu acelasi nume din 1971.
Pe locurile noua si zece se afla filmele "Night of the Demon"(1957) respectiv "The Innocents"(1961). "Night of the Demon" este o adaptare a cartii “Casting in Runes”, scrisa de M.R James, iar "The Innocents" prezinta povestea unei guvernante, ce se ocupa de educatia a doi copii si care are presimtiri ca imprejurimile si casa sunt bantuite.
Pe ultimul loc se situeaza filmul "Psycho", regizat de Alfred Hitchcock in 1960, cu Anthony Perkins si Janet Leigh in rolurile principale.


Sursa: theguardian.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0