Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O fosta angajata a lui Robert de Niro vrea 12 milioane de dolari de la actor

de Sunt Fericita la 2019-10-04
O fosta angajata a lui Robert de Niro vrea 12 milioane de dolari de la actor
Robert de Niro ajunge in instanta, intrucat o fosta angajata ii cere 12 milioane de dolari pentru ca a fost tratata ca "sotia de la birou" in timp ce a lucrat pentru celebrul actor.


Intre altele, De Niro ar fi folosit un limbaj sexist, cuvinte defaimatoare la adresa angajatelor lui, iar despre Robinson, care era asistent executiv, spunea ca este „sotia lui de la birou”.
 
„Robert De Niro este o persoana care se agata de vechile moravuri. Nu accepta ideea ca barbatii ar trebui sa trateze femeile ca egale lor. Nu ii pasa ca discriminarea de gen la locul de munca incalca legea. Domnisoara Robinson este o victima a acestei atitudini”, se arata in documente.
 
In luna august, compania de productie a lui Robert De Niro a dat-o in judecata pe Robinson, careia ii cere despagubiri de 6 milioane de dolari pentru ca a deturnat fonduri si a urmarit programe Netflix in timpul programului de lucru.
 
Firma lui, Canal Productions, este numita acum in proces.
 
Recentele acuzatii se potrivesc perioadei in care doua productii majore cu De Niro in distributie sunt lansate: „Joker”, de Todd Phillips, si „The Irishman”, de Martin Scorsese.
 
In plangere, Robinson sustine ca a fost platita mai putin decat colegii ei barbati si ca i-au fost atribuite sarcini de genul celor casnice. In plus, ea sustine ca Robert De Niro, in varsta de 76 de ani, facea glume cu tenta sexuala.
 
Robinson a mai precizat ca si-a depus demisia in luna aprilie si ca avocatul ei i-a spus echipei lui De Niro ca ea se gandeste sa deschida un proces privind discriminarea de gen si incalcarea drepturilor salariale.
 
Drept raspuns, De Niro a fost primul care a intentat proces. Astfel, mai spune ea, cariera si reputatia i-au fost distruse.
 
Prin acest proces, Robinson neaga cele sustinute de compania actorului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre angajata

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0