Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri fashion pentru a ascunde burtica

de Alina Negrutiu la 2017-08-10
Trucuri fashion pentru a ascunde burtica
Grasimea abdominala este o problema spinoasa pentru multe femei, indiferent de tipul de corp pe care il au. Exista insa cateva trucuri fashion care iti pot fi de ajutor. Ai fost vreodata la un eveniment si te-ai simtit inconfortabil pentru ca hainele pe care le purtai iti evidentiau burtica? Nu ar fi mai bine sa te relaxezi si sa fii tu insati? Daca ai raspuns "da", atunci urmeaza acesti pasi simpli pentru a evidentia lucrurile frumoase ale corpului tau si a distrage atentia de la burtica.


1. Evita hainele stramte peste zona burtii! Dupa cum am spus, este mai bine sa evidentiezi punctele tari si sa muti atentia dinspre slabiciuni, stomacul in acest caz.

Iata cateva trucuri fashion pentru doamne mai in varsta>>
 
2. Straturile functioneaza ca o magie cand trebuie sa-ti ascunzi burtica. Daca porti cateva straturi de haine sau o jacheta ce accentueaza liniile verticale, grasimea abdominala nu va mai fi remarcata.
 
3. Fereste-te de centuri ce accentueaza burtica. Ce zici, in schimb, de un colier statement pentru a muta centrul de greutate pe bust? Alege bluze si topuri cu detalii in jumatate superioara (umeri si linia gatului), cum ar fi volanase, broderii, cristale sau pietre.
 
4. Opteaza pentru culori inchise. Nu numai negru, ci si alte nuante inchise merg bine. Daca iti plac imprimeurile este in regula, atata vreme cat nu este vorba de nimic extravagant.
 
5. Drapajele sunt senzationale in cazul tau. Alege rochii sau bluze cu pliseuri in partea de sus.
 
6. Rochiile sub genunchi sunt intotdeauna o idee geniala. Si cele cu detalii in zona burtii. Ai vazut ca noile colectii ale marilor magazine au inclus caftanele? Tie iti sunt dedicate.
 
7. Uita de materialele adezive, cele care se lipesc de trup.
 
8. Cand vine vorba de blugi, opteaza pentru ceva cu talie mijlocie, peste stomac. Evita blugii cu talie joasa care vor avea efectul de push-up asupra burtii, subliniind si mai mult grasimea abdominala.
 
9. Daca esti insa in continuare hotarata sa porti hainele pe care le ai deja, vezi ca exista lenjerie modelatoare care se va dovedi salvatoare in cazul tau. Apoi de ce nu ti-ai cumpara o geanta oversized, mai mare adica, pentru a muta atentia in alta parte?
 
10. Tunicile cu leggings dedesubt sunt iar o solutie inteligenta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.39 din 5 - 99 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri fashion

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0