Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri fashion pentru plinute

Trucuri fashion pentru plinute
Este imposibil sa nu fi observat ca lumea modei tipa cat o tin puterile ca femeile trebuie sa slabeasca. Iar multe din produsele din magazine se portivesc manechinelor de pe podium. Ce te faci insa cu faptul ca majoritatea femeilor au forme, frumoase rontunjimi ce trebuie puse in valoare.


Acestora le este greu sa gaseasca ceva care sa le vina bine, avand in vedere, asa cum am spus mai sus, ca modelele de pe piata cad pefect pe siluete baietesti, longiline.
Exista insa solutii, daca ai putina indemanare in a evidentia ce te avantajeaza si in a ascunde ce nu vrei sa se vada. Poate ti se pare obositor prima data sa faci alegeri constiente, dar iti vei intra in mana si-ti va placea sa ti se spuna mereu ca arati fabulos.
Alege tunici din tricot.
Materialul moale se va ondula pe langa corp, pe care-l va defini frumos. Nu lua masuri mai mari, caci vei parea mai plina. Pentru un look de clepsidra, pune-ti o centura lata in talie.
Blugii trebuie sa fie evazati sau boot cut.
Uita ca exista blugi skinny, caci acestia isi fac picioarele mai subtiri si soldurile mai late. Blugul evazat va crea echilibrul.
Fustele trebuie si ele sa fie evazate.
Alege un model care sta bine pe solduri si se evazeaza la poale. Daca esti genul care are mai multa greutate in partea de jos, poarta o fusta cu talie joasa si un top care respecta forma corpului pentru a accentua partea mai subtire. Evita fustele creion sau pe cele mulate, caci vei arata disproportionat.
Topul trebuie sa fie unul atractiv.
Daca ai sanii mari, alege un decolteu in V pentru a distrage atentia dinspre talie sau zona abdomenului. 
Blocurile de culoare.
Cel mai bine este sa optezi pentru culori inchise si pentru blocuri de culoare, in special in zonele care nu vrei sa fie vizibile.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0