Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un ghid de parenting cu adevarat esential!

Un ghid de parenting cu adevarat esential!
Exista zile mai bune si zile mai rele. Haideti sa admitem acest lucru de la bun inceput. Ce conteaza cel mai mult este sa luam orice zi, asa cum este ea, si sa ne controlam modul in care o abordam. Poate ca avem o zi grea la birou si totul se inflameaza cand auzim ca cel mic s-a batut la scoala pentru o guma de sters.



Poate ca nici sotul nu a avut o zi prea buna si descoperim si ca cineva a lasat fierul de calcat in priza si covorul este complet distrus. In acest moment, si cea mai mica boacana a celui mic se poate transforma intr-un veritabil factor declansator pentru o cearta de proportii.
Dar trebuie sa intelegem ca cel mic are nevoie de parinti calmi chiar daca ni se pare ca este imposibil uneori. Trebuie sa ramanem calmi, sa ne pastram controlul si sa dam un exemplu de parinte model. La urma urmei, ceea ce vede la noi, va face si el mai tarziu, in mod voluntar sau involuntar. Pur si simplu ii intra in subconstient si atunci cand este in impas, cand are o zi grea, se poate sa se foloseasca de acele solutii pe care le considera a fi cel mai la indemana: ceea ce a vazut acasa, in familia lui.
Va oferim sansa sa obtineti solutii clare, viabile, solutii eficiente pentru a evita situatiile in care mesajul tau poate mutila evolutia copilului tau. Descopera ACUM, pana nu e prea tarziu, care sunt situatiile in care mesajul tau, verbalizat sau subliminal, pune frana dezvoltarii armonioase a copilului tau!
Exact acestea sunt informatiile pe care ti le ofera autorii CD-ului 37 de mesaje gresite pe care le transmiti involuntar copilului tau, specialisti in parenting si psihologia copilului. Detalii complete despre un ghid exceptional aici >>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre educatie copii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0