Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 produse de make-up pe care sa le iei in vacanta

de Camelia Diaconu la 2018-07-17
5 produse de make-up pe care sa le iei in vacanta
Chiar daca ai o intreaga colectie de make up, cand mergi in vacanta, nu e musai sa cari dupa tine toate produsele. Intr-adevar nu ai de unde sa stii ce produse iti vor folosi, insa, chiar si asa, strictul necesar nu are de ce sa includa mai multe produse. Pentru a te decide mai usor, venim cu cateva produse, care, credem noi, nu ar trebui sa lipseasca din bagaj.


Top 5 produse pentru vacanta
 

Incearca sa alegi produse care au atributii multifunctionale, pentru a nu fi nevoit sa cari dupa tine tot dulapul de produse. Pentru inceput, asigura-te ca ai la tine produse pentru un make up de zi, dar si pentru un machiaj mai elegant de seara. Asadar, ia cu tine in valiza:
 
BB Cream. Este un produs cu atributii intre un corrector si un fond de ten usor. Iti uniformizeaza tenul si ii lasa un aspect placut, luminos, iar cel mai important, neincarcat. Produsele de tip BB Cream vin in mai multe nuante, astfel ca este foarte simplu sa il gasesti pe cel care ti se potriveste.
 
Gel pentru sprancene. In vacanta nu vei avea timpul necesar sa il acorzi sesiunii de make up. Pentru a nu pierde mult timp pana le periezi si le creionezi un contur perfect sprancenelor, incearca sa iti iei cu tine un gel pentru sprancene care iti va transforma infatisarea in cateva secunde. Gelul are rolul de a ti le inveli intr-un strat invizibil si de a umple spatiile libere, acolo unde firele de par nu au crescut suficient.
 
Creion de ochi colorat. O pleoapa intens colorata iti schimba instant infatisarea. Pentru ca este soare si cald afara, incearca sa alegi un machiaj cat mai viu colorat, o dunga trasata cat mai subtire. Ai grija, insa, sa alegi un creion waterproof, mai ales daca ai de gand sa intri si in apa.
 
Crema hidratanta. Pe langa produsele de protectie solara, nu uita nici crema hidratata pentru fata. Este esentiala in vacanta, acolo unde tenul tau se confrunta cu un alt mediu. Vorbeam de multifunctionalitate. Poti lua o crema hidratanta pe care sa o folosesti atat pentru fata, cat si pentru gat, corp sau maini.
 
Un ruj rosu. Este un ajutor si atunci cand iti doresti un make up complet, dar si in cazul in care nu ai timp sau dispozitia necesara sa te machezi, insa vrei sa iesi in evidenta. Rujul rosu este perfect pentru serile de vara si se asorteaza perfect cu orice tinuta. Mai mult de atat, rujul rosu poate fi folosit si ca blush pentru pometi. Adauga un strop de culoare in obrajii tai si tapeaza doar cateva urme de ruj rosu. Dupa asta, estompeaza putin cu degetele. Vei vedea ca nu mai ai nevoie de alt produs. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0