Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pantofii nude, tendinta de top pentru sezonul de vara

de Lavinia Rorich la 2017-05-18
Pantofii nude, tendinta de top pentru sezonul de vara
Designerii au decis ca aceasta este una din tendintele hot pentru sezonul de vara, motivul fiind faptul ca pantofii sau sandalele nude sunt foarte simplu de accesorizat sau asortat, plus ca se preteaza la cea mai mare gama de tinute. Iata cateva sfaturi despre cum sa porti pantofii nude si cu ce anume se asorteaza cel mai bine, pentru a obtine o tinuta moderna...


Una din tendintele principale din vara aceasta sunt pantofii nude; iar cand ne referim la pantofi nude, includem toate nuantele de bej, crem, pana la champagne.

Motivul e simplu: pantofii nude sunt foarte versatili, potriviti pentru aproape orice fel de tinuta, plus ca sunt o varianta moderna la clasica pereche de pantofi negri sau albi din orice garderoba. Iar cel mai mare avantaj al pantofilor nude este ca lungesc piciorul, chiar si daca nu porti platforme.

Pantofi nude tendinta pentru sezonul de vara - culoarea crem
Pantofi nude pentru tinute casual

Pantofii nude pot fi asortati la tinute foarte variate. Se potrivesc cu culori puternice, pastelate sau inchise: rosu, albastru si verde, culorile vedeta ale anului si variantiile acestora. Pantofii nude merg bine cu rosu inchis, diferite nuante de verde (de la cele mai deschise, chiar fosforescente, pana la cele foarte inchise, spre negru), cu portocaliu si caramiziu. Daca porti culori foarte puternice sau imprimeuri mari, care atrag foarte mult atentia, mai domoleste aspectul general al tinutei cu o curea sau o geanta intr-o nuanta nude asemanatoare pantofilor.
Pantofi care merg  la blugi
Pantofi eleganti pentru sezonul de varaPantofi nude pentru tinuta elegantaPantofi nude moda parisiana

Pentru o tinuta speciala, poti incerca sa asortezi mai multe nuante de pamantiu; ai grija insa cu marourile, o astfel de tinuta trebuie scoasa cumva din anonimat, cel mai simplu prin bijuterii sau machiaj.
Tinuta eleganta - French twistTinuta eleganta - Forever YoungPantofi nude pentru tinuta de zi in sezonul de vara

La tinutele de petrecere, poti purta pantofi nude cu rochii cat mai fanteziste, cu volane, transparente, paiete si chiar si tinte – ca elemente decorative, desigur. Regula ca pantofii trebuie sa fie mai inchisi la culoare decat rochia/tinut nu se mai aplica in 2012. Ai grija insa ca geanta (plicul) sau cureaua sa fie in aceeasi nuanta cu pantofii.

Albastru, turcoaz si roz, culori atat de raspandinte in vara lui 2012 merg de minune cu pantofii nude.
Pantofi pentru tinuta de ziPantofi nude care merg la pantaloniTinuta de zi


De obicei purtam tenisii cu pantaloni scurti sau jeansi, insa cam de anul trecut a reaparut in forta o tendinta ceva mai diferita, care merita incercata in vara aceasta: tenisi purtati cu rochii >>>



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.55 din 5 - 32 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0