Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou film din seria "Omul Paianjen" va fi lansat in 2014

Un nou film din seria
Studiourile Sony Pictures au anuntat ca o continuare a filmului "Omul Paianjen", planificat sa apara pe marile ecrane in iulie 2012, va fi lansata pe 2 mai 2014. Este un lucru destul de rar ca un studio de cinema sa anunte atat de devreme o continuare a unui film care nici macar nu a fost lansat pe marile ecrane, insa sefii studiourilor Sony Pictures par a fi increzatori in succesul pe care il va avea al patrulea film din celebra franciza.


Regia filmului "The Amazing Spider-Man" este semnata de Marc Webb, regizorul filmului "(500) Days of Summer", in care au jucat Joseph Gordon-Levitt si Zoey Deschanel. James Vanderbilt, care a scris scenariile pentru "Zodiac" si "The Losers", este scenaristul filmului "The Amazing Spider Man". Din distributie fac parte, pe langa Andrew Garfield, in rolul Omului Paianjen, Sally Field, Martin Sheen, Emma Stone si Rhys Ifans.

Andrew Garfield, care debuteaza in rolul Omului Paianjen, a jucat deja in cateva filme, printre acestea numarandu-se "Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus", ultimul lungmetraj in care a aparut regretatul Heath Ledger, si in "Leii mor pentru miei/ Lions for Lambs" (2007), cu Tom Cruise, Meryl Streep si Robert Redford. Tanarul actor face parte din distributia filmului "Reteaua de socializare/ The Social Network" despre creatorul retelei Facebook.

Precedentele trei filme ale francizei "Omul Paianjen" au generat incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Rolul principal a fost interpretat in toate cele trei lungmetraje precedente de actorul Tobey Maguire.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0