Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CADOURI de Paste pentru familia ta: REDUCERI de pana la 80% si transport GRATUIT la toate produsele de sanatate si stare de bine

de Alina Ilie la 2024-04-26
CADOURI de Paste pentru familia ta: REDUCERI de pana la 80% si transport GRATUIT la toate produsele de sanatate si stare de bine
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea unor cadouri care promoveaza sanatatea si echilibrul poate fi o modalitate de a arata dragostea si grija fata de cei apropiati. Intr-o lume in care agitatia si stresul cotidian pot afecta in mod negativ starea noastra de bine, este esential sa ne concentram asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.


Alege produsele care se potrivesc familiei tale! De Paste, pentru sanatatea familiei tale beneficiezi de REDUCERI de pana la 80% si Transport GRATUIT (la orice comanda).
 
Tai Chi principiile echilibrului - REDUCERE 80%
 
Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale secolului in care traim. Te simti bombardat de informatii, tehnologia din jurul tau te copleseste, iar lucrurile simple, de care te bucurai alta data parca nu mai exista?
Ghidul practic Principiile echilibrului cu Tai Chi iti dezvaluie secretele unei vieti echilibrate pe care le poti pune in practica in fiecare zi.
 
Tai Chi are efecte pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual. La nivel fizic, Tai Chi este o practica ce actioneaza asupra corpului tau ca o forma de aerobic, insa, spre deosebire de acesta, nu te lasa fara suflare. Reducerea anxietatii si calmarea intregii tale fiinte sunt principalele efecte ale practicarii Tai Chi. Calitatea vietii tale se poate imbunatati considerabil o data cu practicarea acestui tip de arte martiale, adaptate la stilul de viata de astazi. Functiile mentale si cognitive precum memoria, concentrarea, exprimarea etc., pot fi imbunatatite semnificativ.
 
Principiile echilibrului cu Tai Chi te pot ghida inspre o stare de bine constanta. Comanda acum ghidul!
 
Tehnici de invatare accelerata - REDUCERE 80%
 
Ghidul poate fi folosit pentru accelerarea procesului de invatare din timpul orelor de la scoala, activitati extra-curriculare si chiar si pentru activitati de familie. Cu ajutorul tehnicilor de invatare accelerata, copilul va reusi sa se concentreze mai bine si sa asimileze un volum foarte mare de informatii.
 
Lucrarea 'Tehnici de invatare accelerata' ofera perspective ale psihologilor, profesorilor, parintilor, dar si a copiilor in ceea ce priveste invatarea. Cele mai importante beneficii ale ghidului mentionate de utilizatorii acestuia sunt:* Dublarea puterii de concentrare si de invatare* Rezultate imbunatatite la invatatura* Economisirea timpului* Posibilitatea de a aplica tehnicile in orice domeniuIn lucrare vei gasi informatii utile despre conditiile care favorizeaza invatarea, despre exercitii de concentrare si memorare, planificarea invatarii, lectura inteligenta, tehnici de luat notite si multe altele. Intra acum in posesia exemplarului tau!
 
 
Veggie Smart - Unda verde la sanatate! - REDUCERE 80%
 
Gasesti in lucrare:
 
* solutii pentru integrarea esalonata si eficienta a alimentelor verzi in portia ta zilnica;
* combinatii eficiente ale alimentelor cu rol major in sanatatea organismului;
* trucuri privind stilul de viata generator de rezultate notabile;
* 35 de retete variate si simple pentru diverse mese ale zilei;
* plan de dieta de 14 zile;
 

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0