Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Soy Luna: O poveste care iti va face copilul fericit si care il va mentine in forma

de Sunt Fericita la 2016-06-29
Soy Luna: O poveste care iti va face copilul fericit si care il va mentine in forma
Am visat cu toatele, cand eram mici, sa fim cantarete, dansatoare, balerine, printese Disney si zane cu cel mai frumos glas din lume. Degetica trebuia sa fie, in acelasi timp, si cantareata, si dansatoare, si balerina. Pe deasupra, trebuia sa aiba puteri magice si sa aiba cele mai frumoase rochii din lumea zanelor. Printesele pe care le visam noi cand eram mici sunt cele pe care le viseaza in continuare fetitele noastre.


Desi traim intr-o lume in care tehnologia pare sa domine aproape totul, creativitatea, muzica si visele care ne-au insotit noua copilaria sunt in continuare bucurii pe care le traiesc si cele mici. Lumile lor pline de rochite cu volane, colectiile de papusi pe care si le-ar dori imbracate in intregime in roz nu sunt foarte diferite. Viseaza in continuare la fel de mult si au idoli asa cum aveam si noi. 
 
Soy Luna, noul serial Disney, aduce in lumea lor un astfel de nou idol. Luna, a carei viata se schimba semnificativ atunci cand se muta cu familia sa in Argentina, e o fetita care abia incepe sa patrunda in lumea adolescentei. Talentata, isi imparte pasiunile intre dans, cantec si mersul pe role. Odata cu pista de patinaj Jam & Roller, viata sa devine din ce in ce mai plina de o activitate care ii facea si inainte placere. Are insa de-acum la dispozitie, pentru minunatele sale plimbari pe role si de care se bucura din plin, faleza din Cancun. 
Patine cu rotile Soy Luna
 
O lume plina de prieteni noi, dar si de provocari pe masura. Fara obstacole, fara munca si fara efort pe masura, Luna nu ar putea castiga concursurile pe role la care participa. Si ce fetita nu si-ar dori sa zburde cu aceeasi gratie pe role? Cine nu si-ar dori, copil fiind, sa se bucure cu aceeasi placere de plimbarile pe care noi, ca parinti, i le putem oferi atat de usor? 
 
Le daruim timpul, atentia, dragostea, dar si grija noastra. Daca ne hotaram sa le facem cadou o pereche de role Soy Luna, stim ca le vom face una dintre cele mai mari bucurii, insa va trebui sa le oferim si protectie. Casca de protectie va trebui, asadar, sa faca parte din echipamentul lor de care se vor bucura in parc alaturi de noi sau alaturi de prietenii care se bucura la fel de mult de activitatile din aer liber. 
Role, echipamentul de protectie si alte produse Soy Luna sunt disponibile pe site-ul Mykitty.ro
 
Si pentru ca am amintit de o lume prinsa in mrejele tehnologiei, ce alta metoda mai buna de a-i convinge pe cei mici sa petreaca si mai mult timp in aer liber? Dans, voie buna, miscare si joaca, toate pornind de la felul in care alegem pentru noi ceea ce ii poate face fericiti tot timpul. 
 
Si pentru ca jocul are nevoie si de pauze, hidratarea si momentele de respiro vor insoti aceste plimbari pentru care cei mici va vor fi recunoscatori. Iar seara, la culcare, deja stim cine nu va mai face mofturi cand vom dori sa ii trimitem sa doarma. 
 
Povestea nu se incheie aici. Exista nenumarate accesorii, inclusiv de protectie, care le pot insoti plimbarile, de la gentute pana la un rucsac personalizat. Iar partea buna, pentru fetitele care doresc sa poarte gentuta chiar si atunci cand ies din casa pentru o scurta plimbare, este ca pot avea aceste gentute cu ele fie la gradinita, fie la scoala, fiind cat se poate de potrivite pentru ambele varste. Si, fireste, sunt personalizate cu idolul lor, Soy Luna. 
 
 
Pentru firile sportive, rucsacul poate fi o decizie mai practica, iar pentru plimbarile in parc se va dovedi o optiune la fel de buna. Nu numai ca in felul acesta ii responsabilizam, dar stim ca nu va trebui sa ne mai facem griji ca vor pierde diversele obiecte pe care le au la ei, de la banii de buzunar, pana la telefon si cheile de la casa. Partea cea mai frumoasa insa este ca o sa ne fie mult mai usor sa ne convingem copiii sa faca sport chiar si atunci cand se vor incapatana sa isi petreaca dupa-amiezile in fata computerului sau cu tableta in brate. 
 
Fericirea copilului nostru merge mana in mana cu sanatatatea lui. Grija si alimentatia pe care i le oferim nu vor fi suficiente daca nu avem grija de tot ce inseamna petrecerea timpului liber intr-un mod sanatos. Este important sa ne invatam copilul sa faca miscare prin joaca, fara sa il fortam, gasind impreuna modalitati cat mai creative si distractive de a face miscare. 
 
Mersul pe role, pe bicicleta, plimbarile cu trotineta  sau jocurile cu ceilalti copii sunt metode pe care le avem la indemana si de care cei mici se vor bucura din plin. Realitatea pe care le-o conturam trebuie sa tina cont de visele lor, dar si de aspectele care le vor imbunatati viata din toate punctele de vedere. 
 
Bucuriile lor vor fi intotdeauna si bucuriile noastre, iar ceea ce ii face sa zambeasca ne va face fericiti si pe noi. La final de zi, indiferent de cum alegem sa ne petrecem timpul alaturi de ei, cei mici se vor bucura ca sunt langa noi si ca le acordam toata dragostea noastra.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.97 din 5 - 32 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jucarii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre disney

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0