Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 branduri spaniole pentru tinute feminine

de Sunt Fericita la 2022-08-05
3 branduri spaniole pentru tinute feminine
Este posibil sa detii deja in garderoba ta imbracaminte de origine spaniola fara sa stii acest lucru. In continuare, iti vom prezenta pe scurt trei dintre cele mai populare branduri de care cu siguranta ai auzit. Vei putea observa cum fiecare in parte a inovat lumea fashionului si a ajuns in scurt timp sa fie raspandit in intreaga lume. Tinutele feminine de astazi nu ar arata la fel fara aceste branduri.


3 branduri spaniole de imbracaminte pentru femei
 
Zara, Mango, Stradivarius, Pull&Bear si multe altele sunt de fapt branduri spaniole care influenteaza puternic moda de strada din Romania. In cele ce urmeaza iti vom oferi cateva detalii despre alte trei branduri ale caror produse iti pot imbunatati garderoba. 
 
1. Desigual
 
Acest brand spaniol a fost fondat in anul 1984 si are sediul in Barcelona. Produsele comercializate sunt potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii. Amprenta lor consta in designurile deosebite, rochiile realizate din patch-uri sau gecile din denim cu diverse aplicatii. Poti gasi brandul Desigual in Outlet Militari daca iti doresti sa te bucuri de produsele din magazin la preturi reduse. 
In special daca esti adepta unui stil boho-chic, Desigual produse imbracaminte inspirata din traditia artizanala si lucrarile handmade. Cel mai adesea, vei regasi haine cu personalitate, in culori tari si naturale precum maro, albastru sau rosu aprins. Cu siguranta stilul preponderent din magazine nu este pentru toata lumea, dar daca iti place sa iesi cat mai adesea din tipare, te vei regasi aici. 

2. Oysho
 
Daca iti place sa mergi adesea prin mall-uri, cu siguranta ai intrat cel putin o data intr-un magazin Oysho. Acesta face parte din grupul Inditex, alaturi de Zara, H&M si alte branduri cunoscute in Romania si in afara. Vei gasi aici articole de imbracaminte de noapte precum pijamale si lenjerie de corp din dantela fina, cat si articole sportive precum colanti sau bustiere de dama. 
Brandul este recunoscut pentru calitatea produselor pe care le ofera la preturi accesibile si care debordeaza de feminitate. In total, exista aproape 700 de magazine Oysho in intreaga lume, chiar daca este printre cele mai putin cunoscute branduri ale grupului Inditex. Daca ai nevoie de produse de casa sau pentru sala cu un aspect placut si de inalta calitate, acesta este magazinul perfect pentru tine. 
 
3. Balenciaga
 
Acest brand de lux spaniol a fost fondat in anul 1919, avand in prezent sediul la Paris. Produsele lor nu sunt pentru toate buzunarele, insa hainele si accesoriile sunt realizate din materiale de calitate si au un design deosebit, usor recognoscibil. Cel mai adesea, vei regasi numele brandului intiparit pe incaltaminte si diverse piese vestimentare, insa gentile produse de ei sunt la si mai mare cautare.
Daca esti cu adevarat o fashionista, vei putea regasi produse de-ale lor in outleturi specifice sau la mana a doua pe internet. Balenciaga este si va ramane un clasic in lumea modei, avand un lung istoric si fiind asociat cu mari personalitati precum Jackie Kennedy sau Madonna. 
 
Toate aceste branduri spaniole au avut si inca au un puternic impact asupra modei feminine, fie ca e vorba de lenjerie, rochii, genti sau pantofi. Adapteaza-le in tinutele tale si vei reusi sa atragi complimentele celor din jur. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0