Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te simti increzatoare vara aceasta cu ajutorul tinutelor in doar 3 pasi

de SuntFericita.ro la 2024-06-21
Cum sa te simti increzatoare vara aceasta cu ajutorul tinutelor in doar 3 pasi
Zilele lungi si noptile calde de vara ne schimba cu totul ritmul vietii. Iesim mai des la plimbare sau la o terasa cu prietenii, purtam tinute mai lejere si culori mai vibrante. Acum ca sezonul cald si-a intrat in drepturi, nu ne mai ramane decat sa ne concentram pe tinutele perfecte pentru vara.


Stim ca noi, femeile, avem deseori nemultumiri la adresa propriului corp, iar faptul ca nu ne vom mai putea ascunde sub numeroase straturi de haine poate fi un factor de stres. Fie ca ai cateva kilograme in plus, ori crezi ca picioarele tale nu sunt destul de suple, poti fi mai sigura pe tine atunci cand alegi hainele potrivite. Deoarece ne dorim sa te bucuri la maxim de zilele de vara, am selectat pentru tine cele mai bune sfaturi care te vor ajuta sa-ti creezi tinutele perfecte, ce-ti vor oferi un binemeritat plus de incredere.

1. Probeaza cat mai multe stiluri 

Oricare ar fi trendul in moda, cu siguranta stii deja ca nu intotdeauna se potriveste pentru toata lumea. Pentru ca cel mai important lucru este sa-ti gasesti stilul care te reprezinta, te sfatuim sa probezi cat mai multe tinute si modele. Chiar si pe acelea care, la o prima vedere, nu iti atrag prea tare atentia. Nu vei putea sti exact cum iti vine un lucru, pana nu-l probezi. 


De exemplu, daca obisnuiai sa porti mai mereu pantaloni scurti din jeans sau din bumbac, poti incerca acum o pereche de pantaloni lejeri, satinati. De asemenea, daca ai crezut ca doar o rochie scurta te poate ajuta sa treci mai usor peste zilele caniculare, ai putea proba cateva rochii de vara maxi, din materiale naturale. 

2. Investeste in lenjeria intima 

Dita Von Teese a spus odata: „Nu-ti pastra lenjeria buna pentru intalniri, poart-o pentru tine”. iar noi suntem intru totul de acord cu ea. Acesta nu este un indemn sa cheltuiesti sute de lei pe o lenjerie noua (o poti face daca asta iti doresti), ci doar sa te gandesti la modul in care ceea ce porti sub haine influenteaza modul in care te simti.


Inlocuirea pieselor de lenjerie care au deja ceva timp de cand fac parte din garderoba ta cu unele noi este un mod excelent de a-ti crea o stare de bine. Asigura-te doar ca vei alege modele care sa-ti ofere atat confort, cat si un strop de senzualitate. 

3. Poarta in casa hainele de care iti este cel mai teama

Este scopul tau anul acesta sa porti, in sfarsit, un costum de baie din doua piese la plaja, o pereche de pantaloni scurti sau o fusta mini? Ne bucuram pentru tine, dar stim ca a purta ceva cu care nu esti obisnuita poate fi intimidant. De aceea, poti face acest lucru cu pasi marunti, pentru a te obisnui. 


Poti incepe prin a purta prin casa acele piese vestimentare pe care ti le doresti, dar care iti creeaza ceva emotii. Repeta acest lucru de cateva ori, pana cand te vei simti confortabil cu ele. Odata ce atingi aceasta stare, esti gata pentru a face deplasari mai lungi. Te vei simti indata super mandra de tine, atat datorita pieselor vestimentare alese, dar mai ales pentru ca ai reusit sa-ti infrunti temerile. Iar noi te sustinem!


Pentru unele persoane, exprimarea increderii prin tinuta purtata inseamna expunerea unei portiuni cat mai mari de piele. Alte persoane fac acest lucru prin alegerea unor haine in culori vibrante sau modele cat mai mulate. In esenta, increderea exprimata prin outfit inseamna pentru fiecare altceva, deoarece suntem cu totii diferiti. Asa ca, nu mai sta pe ganduri si alege sa te simti increzatoare in fiecare zi!


Sursa foto: shutterstock

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016