Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petrecere la birou: 5 sfaturi pentru o tinuta cu stil

de Sunt Fericita la 2022-05-16
Petrecere la birou: 5 sfaturi pentru o tinuta cu stil
Mergi la petrecerea organizata de firma la care lucrezi? Atunci ai nevoie de o tinuta cu stil, care sa fie potrivita pentru un asemenea eveniment. Poti lasa deoparte aceleasi haine pe care le porti la birou, pentru ca acest context iti ofera sansa de a purta outfituri mai elegante.



Nu ai nevoie decat de haine si accesorii de calitate, care te avantajeaza si te vei simti excelent. Iata cum te imbraci la petrecerea firmei, pentru un look impecabil!
 
Poarta rochii de ocazie
 
Daca vrei sa eviti pantalonii sau jeansii pentru un party la birou, poti sa adopti un outfit elegant. Inspira-te dintr-o gama variata de rochii de ocazie si alege modele din materiale de calitate, care sa-ti vina impecabil.
 
Cele mai potrivite sunt rochiile midi dar si modelele lungi. In sezonul cald, asorteaza rochia de ocazie cu o pereche de sandale sau cu pantofi, in timp ce in anotimpul rece, ti se potrivesc botinele. Orice rochie ai purta, nu uita sa o accesorizezi si cu bijuterii simple, din aur sau argint. Coafura si machiajul trebuie sa fie discrete, astfel incat sa-ti evidentieze trasaturile si forma fetei.
 
Accesorizeaza o tinuta office
 
Vrei sa iesi din zona de confort, dar iti doresti o tinuta similara cu cea purtata zilnic la birou? Poti sa mizezi pe o rochie office cu o taietura eleganta si un croi clasic, pe care sa o accesorizezi corect.
 
De pilda, indrazneste sa porti o nuanta diferita fata de clasicul negru sau bleumarin si indreapta-ti atentia catre rochii roz, galbene, verzi sau rosii. Rochia office trebuie sa-ti vina impecabil, asa ca accesorizeaza cu sandale sau pantofi stiletto cu toc mediu. Adauga o pereche de cercei si o poseta cu lant si esti pregatita pentru petrecere. Barbatii pot alege pantaloni de costum si o camasa deschisa la culoare, alaturi de pantofi din piele.
 
Nu uita de costumul din doua piese
 
O alta tinuta inspirata pentru petrecerea de la birou implica purtarea costumului deux-pieces, din catifea sau matase. Nu ezita sa probezi aceste modele! La o petrecere, ai voie sa eviti costumele clasice pe care le porti la job si sa alegi un model special, care iese in evidenta.
 
Costumul arata excelent cu un top din matase si o pereche de pantofi cu toc in care te simti confortabil. Cateva bijuterii subtile si un machiaj discret sunt suficiente pentru a pune in valoare un costum de inspiratie masculina.
 
Investeste intr-o salopeta glam
 
Vrei sa arati minunat la o petrecere alaturi de colegii de munca si de sefi? Combina seriozitatea si stralucirea tinutei prin alegerea unei salopete glam, cu pantaloni lungi. In sezonul cald, ai la dispozitie si salopete elegante cu umeri goi. Daca simti nevoia, adauga si o curea in talie.
 
Cele mai potrivite culori sunt negru, gri sau rosu, pentru salopetele care pun in evidenta pe oricine. Si in acest caz, accesorizeaza cu pantofi stiletto si o pereche de cercei tip candelabru.
 
Cu tocuri sau fara?
 
Desi pantofii cu toc reprezinta optiuni mai elegante pentru o petrecere la birou, cu siguranta vrei sa stii daca poti alege si modele cu talpa joasa. Pantofii cu toc inalt sunt foarte atragatori din punct de vedere vizual, dar daca nu te simti comod, ia in considerare varianta de a purta balerini, in modele deosebite.
 
Totodata, vei gasi si sandale sau pantofi cu talpa joasa, care imbina excelent confortul si stilul elegant.
 
Ai in vedere aceste recomandari si vei obtine outfituri excelente pentru o petrecere la birou!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salopeta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre costum

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0