Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 metode prin care sa investesti in starea ta de bine

de Sunt Fericita la 2022-04-27
3 metode prin care sa investesti in starea ta de bine
Conceptul de wellness este din ce in ce mai raspandit, nu doar in ceea ce priveste afacerile de tip spa, ci si in viata de zi cu zi a fiecarui om. Starea de bine inglobeaza mai multe elemente, printre care si sanatatea, nivelul redus de stres sau o viziune optimista asupra viitorului. La finalul zilei este important sa realizezi ca toate aceste aspecte ale vietii implica schimbarea stilului de viata, asumarea, dar si investitiile financiare pentru starea ta generala. Iata cateva metode prin care poti face acest lucru din momentul in care iti propui sa incerci o abordare diferita:


 
Odihna
 
Conceptul de investire in odihna poate parea neobisnuit insa o mare parte dintre factorii care te ajuta sa te bucuri de un somn bun, de exemplu, necesita un efort financiar. Cu cat de simti mai odihnita zi de zi, cu atat iti va creste moralul in fata provocarilor si vei putea sa iti organizezi altfel timpul.
 
Cumpara mobila de calitate pentru dormitor, pentru a crea o ambianta cat mai placuta, care incurajeaza somnul si relaxarea. Dormitorul este un spatiu care devine oaza ta de liniste, iar un pat bun, o saltea de calitate si perna potrivita pentru tine sunt secretele unei retete de succes.
 
Concedii
 
Concediile sunt o oportunitate excelenta pentru a te deconecta de ritmul obisnuit al fiecarei zile, care devine o rutina mai repede decat iti doresti. De asemenea, daca nu obisnuiesti sa iesi prea des in natura, concediile concentrate pe activitati diferite, in spatii verzi, sunt ideale pentru a te reconecta cu lumea din jurul tau.
 
Ritmul alert in care se misca societatea din prezent nu iti ofera suficient timp pe care sa-l petreci in propria companie si de care sa te bucuri in liniste. Pe timpul verii, opteaza pentru iesirile in natura, cu cortul la munte, in orase aflate in vecinatatea padurilor sau la tara. Mai mult decat atat, concediile in afara tarii te vor ajuta sa-ti largesti cunostintele si sa-ti faci amintiri noi. Acestea vor conta pe termen lung, mai ales in ceea ce priveste oportunitatile noi si privirea de ansamblu asupra vietii.
 
Pasiuni
 
Fiecare om are pasiuni si hobby-uri pe care isi doreste sa si le dezvolte constant. Acestea pot deveni cu usurinta o metoda de a scapa din rutina de la locul de munca si concentrarea atentiei pe o activitate care iti aduce mai multa placere. Chiar si atunci cand iubesti ceea ce faci la job, trebuie sa delimitezi cat mai clar viata personala de cea profesionala.
 
Investeste in cursuri in domeniul pasiunii tale, obiecte, unelte, dar si spatii, precum un atelier. Daca lucrezi de acasa este din ce in ce mai greu sa separi cele doua aspecte principale ale vietii, iar daca te poti bucura de un spatiu in afara locuintei, te poti dedica acestora cat mai mult. Chiar daca nu ai o pasiune veche, nu este niciodata prea tarziu sa incepi ceva de la zero si sa inveti lucruri noi. Ba chiar exista dovezi stiintifice ca invatarea unor noi activitati creeaza cai neuronale noi.
 
Investeste timp si resurse pentru starea ta de bine si vei deveni mult mai atenta la comportamentul tau, obiceiurile sanatoase si cum poti deveni mai buna in fiecare zi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0