Ingrediente:
- 500 gr carne porc (pulpa sau piept de porc daca o doriti mai grasa),
- 70 gr orez,
- 1 morcov mare,
- 1 ceapa mare,
- 1 bucata telina,
- 1 bucata pastarnac,
- 1 radacina mica patrunjel,
- 1 ardei gras,
- 200 ml smantana,
- 1 lingura rasa faina,
- 1 lingura buna de tarhon tocat,
- 1 legatura patrunjel,
- sucul de la 1/2 lamaie (sau otet),
- 2 linguri cu ulei,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se taie carnea de porc cubulete si se pune la fiert, la foc mediu, pentru 45 minute in 2 l apa rece. In primele 15 minute de fierbere supa se spumeaza.
In uleiul incins adaugam ceapa tocata fin, morcovul, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul date pe razatoarea mare, plus ardeiul taiat cubulete. Se calesc la foc mic pentru 10 minute, pana legumele se inmoaie un pic. Se adauga zarzavaturile in supa, plus piper si 1 lingurita de sare si se mai fierbe inca 15-20 minute. Se da apoi focul la mic astfel inca supa sa nu mai clocoteasca.
In acest timp, orezul se fierbe separat si apoi se scurge.
Smantana se freaca cu faina si apoi se dizolva cu 5 polonice supa fierbinte, adaugate pe rand. Apoi se toarna smantana incet in oala cu supa, amestecand continuu pentru a nu se branzi.
Se adauga tarhonul tocat si suc de lamaie dupa gust si se mai lasa 10 minute pe foc foarte mic. Se gusta de sare.
Se adauga orezul si patrunjelul tocat marunt si se stinge focul.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
