Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Calitati pe care trebuie sa le ai la job

de Camelia Diaconu la 2018-10-24
5 Calitati pe care trebuie sa le ai la job
Sa te faci remarcat intr-un sens bun la locul de munca nu este deloc o munca usoara, mai ales ca toata lumea vrea sa iasa in evidenta si de multe ori metodele la care apeleaza nu sunt tocmai corecte. Insa, daca ai aceste calitati, atunci cu siguranta vei fi apreciat in colectivul tau si, cine stie, poate chiar promovat pe un post mai bun de atat!


Indiferent de activitatile zilnice pe care le facem si le stim fara sa clipim, la locul de munca nu trebuie sa intervina montonia. Este spatiul in care ne petrecem 5 zile pe saptamana, aproximativ 8 ore pe zi, iar asta ar trebui sa ne motiveze sa acordam mai multa atentie lucrurilor si oamenilor din jur. Pentru a fi o persoana calda si placuta este important sa iti arati cateva calitati la locul de munca. Si anume:
 
Increderea. In primul rand increderea fata de task-urile zilnice pe care le ai de dus la bun sfarsit. Este necesar sa iti indeplinesti obligatiile si sa iti respecti termenele limita pe care le-ai stabilit initial. Increderea ca vei reusi este una dintre calitatile pe care angajatorii o apreciaza, aducandu-ti un feedback pozitiv la serviciu.
 
Fii o persoana de ajutor. In ciuda activitatii profesionale, atunci cand un coleg are nevoie de ajutor, fa un gest in acest sens. Cu siguranta vei primi aprecierea acestuia si ii vei impresiona pe cei din jur. Armonia trebuie sa existe in orice echipa, avand in vedere timpul petrecut impreuna. In caz contrar, va fi un chin pentru tine sa stai atat de multe ore la birou.
 
Fii o persoana cu initiativa. Daca iti doresti sa fii observat, atunci cel mai bine ar fi sa iti depasesti zona de confort si sa ai initiativa in mai multe activitati de la birou. Dovedeste ca esti dedicat proiectului in care te afli si fa-te remarcat prin criticile constructive pe care le aduci. Daca iti doresi o cariera in ascensiune, atunci depaseste-ti limitele si incearca intotdeauna sa inveti lucruri noi.
 
Fii perseverent. Faptul ca nu te dai niciodata batut, indiferent de activitatile pe care le ai de facut, te va ajuta sa te faci remarcat in birou. Este o calitate pe care multi angajatori o cauta deoarece in felul acesta vei reusi sa te autodepasesti in mod constant. Nu este o solutie sa cedezi in cele mai mici situatii de presiune, ci indicat este sa cauti solutii pentru a trece peste si evident pentru a castiga aprecierea celor din jur.
 
Fii un om bun. Indiferent de rautatile pe care le auzi in jur, stim ca sunt multe, incearca sa iti pastrezi un echilibru si sa eviti orice forma de barfa si scandal. In primul rand te vor ajuta pe tine sa ai o viata mult mai usoara la locul de munca, dar ii va indemna si pe cei din jur sa renunte la rautatile gratuite. Daca in orice situatie iti vei mentine calmul si echilibru, cu siguranta vei fi considerat o persoana potrivita pentru avansare. Daca este nevoie de un sfat, atunci incearca sa acorzi atentie in jurul tau si sa oferi un sfat constructiv. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0