Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu cat de productiva esti? 7 sfaturi pentru a o mai buna productivitate

de Rebeca Roman la 2021-02-17
Tu cat de productiva esti? 7 sfaturi pentru a o mai buna productivitate
Stiai ca productivitatea este principalul factor care ii separa pe oamenii de succes de cei care nu isi ating obiectivele?


Oricate idei bune ai avea si oricat de bine ti-ai planifica activitatile, daca nu esti suficient de productiva, nu vei ajunge acolo unde ti-ai propus.

Asadar, incearca sa pui in aplicare sfaturile noastre pentru a-ti creste productivitatea personala. Vei fi mai aproape de telul tau!

1. Concentreaza-te pe un obiectiv principal

Antreprenorii de succes stiu sa stabileasca prioritatile. Alege obiectivul principal pe acest an, pentru aceasta luna, pentru aceasta saptamana si stabileste-ti planul de actiune in conformitate cu acesta.

2. Nu permite niciunui lucru sa-ti distraga atentia

Martina Navratilova, una din cele mai celebre jucatoare de tenis, spunea "Ma concentrez pe concentrare". Daca este nevoie, ia masuri radicale precum stergerea contului de Facebook sau renuntarea la televizor.

3. Delimiteaza clar intalnirile

Intrevederile de business sau cele care apar ca urmare o obligatiilor sociale ar trebui sa fie strct delimitate. Nu permite intalnirilor care nu sunt importante sa iti consume prea mult timp.

4. Trezeste-te mai devreme

Dimineata este, pentru majoritatea oamenilor, cel mai bun moment pentru face cat mai multe lucruri utile. In plus, un inceput de zi productiv iti inspira suficien entuziasm pentru continuarea intregii zile in acelasi mod.

5. Stabileste-ti mici ritualuri

Actiunile care devin ritualuri sunt mai usor de indeplinit si ne confera un sentiment de satisfactie. Spre exemplu, bea cafeaua de dimineata dupa ce ti-ai facut lista cu sarcini pentru ziua respectiva.

6. Nu lasa ideile creative sa se iroseasca

Fa-ti un obicei din a nota absolut orice idee sau observatie care te-ar putea ajuta. Ideile bune se pierd mai usor decat crezi, doar pentru ca nu sunt inregistrate. Acelasi lucru este valabil si pentru resursele de informare: salveaza-le pentru momentele in care poti sa le parcurgi in liniste.

7. Nu uita sa delegi sarcini

In orice context, exista sarcini pe care le poti delega. De multe ori, delegarea inseamna si o mai mare eficienta. In loc sa pierzi timp si energie cu activitati pe care le-ar putea face, cu succes, altcineva din viata ta, ai avea mai mult de castigat daca te-ai concentra pe sarcinile care tin exclusiv de tine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezvoltare personala

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0