Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 mituri despre ritualurile de infrumusetare

de Camelia Diaconu la 2018-10-24
5 mituri despre ritualurile de infrumusetare
Toate femeile respecta cateva ritualuri de infrumusetare care, de-a lungul timpului au oferit rezultate, tocmai pentru a avea grija de tenul si pielea lor. Incearca noi metode de ingrijire, dar si trucuri stravechi din dorinta de a arata bine si de a aduce un plus de stralucire chipului lor. Insa, anumite trucuri de infrumusetare s-au dovedit a fi doar mituri, asa ca iata ce trebuie sa crezi cu adevarat!


Mituri despre trucuri de infrumusetare


Cu siguranta ati auzit despre faptul ca varfurile tunse in timp util, te vor ajuta sa ai o podoaba capilara mult mai bogata in scurt timp, insa, s-a dovedit deja faptul ca acest truc de infrumusetare nu este decat un mit. Pe langa asta, iata ce alte minciuni pe care le auzi frecvent, nu ar trebui sa mai crezi!
 
Tunderea regulata a varfurilor va stimula cresterea parului. In realitate nu este decat un mit fals deoarece tunderea parului la varfuri nu are legatura cu cresterea parului care are loc la baza scalpului. Intr-adevar, parul trebuie tuns in mod regulat, doar daca este deteriorat pentru a-i reda aspectul sanatos, insa nu pentru ca va creste in scurt timp.
 
Daca te razi in cap iti va creste parul mai puternic. Un alt mit de frumusete pe care il auzim frecvent si pe care multi inca il mai practica. Studiile nu au confirmat acest mit ca fiind adevarat, din contra, efectul pe care crezi ca il vezi in momentul in care creste parul, va disparea o data cu trecerea timpului. Firele de par se subtiaza pe masura ce parul creste, pentru ca dimensiunea firelor de par ramane aceiasi, avand legatura cu genetica umana.
 
Daca iti aplici parfum pe incheietura, rezista mai mult. Incheietura mainii nu este chiar locul potrivit in care sa pulverizezi parfum daca vrei ca aroma sa persiste o zi intreaga. Mirosul se evapora in scurt timp, insa, daca iti doresti sa iti pastrezi nota florala mai mult timp, atunci parfumul ar trebui aplicat pe par, acolo cu siguranta il vei simti o zi intreaga.
 
Din cauza machiajului apare acneea. Nu exista nicio legatura concreta conform careia machiajul ar putea duce la aparitia acneei. Cel mai important este ca orice urma de machiaj sa fie indepartata seara in profunzime, in mod corespunzator. Machiajul chiar este o modalitate prin care iti aperi tenul de praful cu care ar putea intra in contact din mediul inconjurator. Functioneaza ca o bariera, mai ales daca este aplicat corect, iar produsele sunt alese in conformitate cu nevoile tenului.
 
O baie fierbinte de aburi deschide porii. In realitate, intr-o baie fierbinte de aburi, pielea se dilata, iar fata poate sa se umfle si sa devina mult mai sensibila. Intr-adevar, apa este solutia care curata porii si care elimina excesul de sebum de la nivelul pielii, aceasta curatand porii si facandu-I mai putin vizibili, insa nu baile prelungite cu apa fierbinte.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0