Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele pe care industria beauty NU vrea sa le stii

de Viorica Ghinea la 2017-09-18
Secretele pe care industria beauty NU vrea sa le stii
Cei care lucreaza in industria beauty stiu foarte bine ca ar da faliment daca reprezentantele sexului frumos ar cunoaste urmatoarele secrete. Exista multe trucuri de infrumusetare care ofera rezultatele pe care le promit produsele din comert. Iata care sunt acestea!


1. Include cuburile de gheata in ritualul de ingrijire

Dupa ce ti-ai curatat pielea corespunzator, “plimba” un cub de gheata pe ea pentru a alunga semnele oboselii si a mentine pielea ferma pana la o varsta inaintata. Pentru a te bucura de efectele incredibile ale acestui truc, este suficient sa il pui in practica timp de cateva secunde. In plus, acesta va stimula circulatia si va oferi stralucire naturala tenului.

2. Nu folosi produse abrazive daca suferi de acnee

Scruburile, periile si buretii pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii nu sunt cel mai bun prieten al tau daca suferi de acnee. Acestea nu vor face altceva decat sa agraveze situatia pielii tale. Ai nevoie de o curatare delicata, iar ca sa scapi de inflamatii si de roseata, aplica o pasta formata din apa si aspirina. Aplica doar pe zonele cu probleme, nu pe toata fata.

3. Masajul facial tine la distanta cearcanele si ridurile

Maseaza-ti fata cu miscari circulare o data la doua zile si vei reusi sa tii la distanta cearcanele, dar si sa previi aparitia prematura a ridurilor. Aceasta metoda de infrumusetare este ideala pentru stimularea circulatiei si eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii. La final, o vei simti mai catifelata si mai ferma.

4. Ai grija la obiectele care iti ating fata

Probabil ca stii deja ca nu este bine sa iti atingi fata cu mainile murdare, insa trebuie sa fii atenta si la alte obiecte pe care le apropii de tenul tau. Spre exemplu, stiai ca este bine sa schimbi fata de perna o data pe saptamana, daca ai tenul uscat ori normal, si la trei zile daca ai pielea grasa? Acelasi lucru se aplica si in cazul prosopului de fata.

Nu neglija nici telefonul mobil fiindca acesta este unul dintre obiectele care au cele mai multe bacterii. Incearca sa il dezinfectezi periodic pentru a preveni aparitia infectiilor pielii.

5. Nu iti depozita produsele de infrumusetare in baie


Chiar daca baia ti se spatiul ideal pentru depozitarea cosmeticelor, afla ca mediul nu este deloc unul potrivit. Aerul umed din incapere va afecta proprietatile produselor beauty, grabind astfel instalarea termenului de expirare. Nici macar parfumurile nu ar trebui depozitate aici fiindca aroma lor isi va pierde din intensitate.

6. Nu folosi produse care usuca pielea daca ai inflamatii

Multe femei care au tenul gras si predispus la aparitia cosurilor tind sa foloseasca produse care usuca pielea. Acestea stimuleaza productia de sebum si agraveaza inflamatiile. Asadar, evita produsele care au in compozitia lor alcool si indreapta-ti atentia spre cele care au acid lactic pe lista de ingrediente.

7. Exista un singur produs care stopeaza imbatranirea prematura

Cu siguranta ai tot vazut pleiada de produse care promit sa stearga ridurile de pe chip, dar adevarul este ca unul singur poate sa iti indeplineasca aceasta dorinta. Cum principala regula o reprezinta preventia, afla ca doar produsele care au in compozitie factor de protectie pot sa tina formarea ridurilor la distanta. Din pacate, putine reprezentate ale sexului frumos tin cont de acest sfat de aur.

8. Poti sa prelungesti viata unui rimel uscat

Cu siguranta industria beauty nu si-ar dori ca toate femeile care folosesc rimel sa nu cunoasca trucul care ii poate prelungi viata. Ii poti extinde termenul de folosire daca adaugi in tub doua picaturi de solutie salina ori de ulei de masline.

9. Produsele pe baza de plante nu sunt bune pentru toata lumea

Chiar daca produsele pe baza de plante pot fi mai sanatoase decat altele, totusi acestea nu sunt recomandate tuturor persoanelor. Cele care au alergie la un anumit ingredient din compozitie nu ar trebui sa le foloseasca pana nu fac un test pe o portiune mica de piele. De abia dupa aceea pot folosi produsul respectiv pe o zona mai extinsa.

10. Nu ai nevoie de creme si de serumuri care sa elimine roseata pielii

Tenul tau tinde sa se inroseasca? Daca ai raspuns afirmativ, atunci cu sigurana ai incercat tot felul de lotiuni care sa tina sub control aceasta problema a pielii, insa fara niciun rezultat bun. Dar ce poti sa faci pentru a avea un look demn de invidiat? Aplica pe ten un concelear de nuanta verde. Acesta este destinat pielii care tinde sa dezvolte cuperoza, iar pentru a preveni aparitia altor vase de sange sparte, foloseste ulei de migdale. Acest ingredient naturist este bogat in vitamina E, astfel ca hraneste in profunzime tesuturile pielii.

11. Nu ai nevoie de creme pentru ochi speciale

Desi industria beauty vinde pe banda rulanda astfel de produse, afla ca acestea sunt de fapt lotiunile hidratante obisnuite, dar vandute in recipiente mult mai mici, la preturi mai mari.


Mai cunosti si alte informatii pe care industria beauty nu le-ar impartasi cu consumatoarele?


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.31 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acnee

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masaj facial

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire prematura

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0