Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ingredientul din bucatarie pe care Kate Hudson il foloseste pentru infrumusetarea pielii

de Viorica Ghinea la 2017-08-14
Ingredientul din bucatarie pe care Kate Hudson il foloseste pentru infrumusetarea pielii
Kate Hudson este invidiata si admirata de femei din intreaga lume pentru frumusetea si prospetimea pielii sale. Cu siguranta te gandesti ca diva de la Hollywood include in ritualul ei de ingrijire produse cosmetice la care nici macar nu poti sa visezi din cauza pretului exorbitant. Ei bine, nici vorba de asa ceva!


Vedeta de peste hotare a lasat muta toata suflarea feminina atunci cand a marturisit pe contul de Instagram ca isi mentine pielea frumoasa si sanatoasa cu ajutorul unui ingredient din bucatarie. Esti curioasa sa afli care este secretul de ingrijire al lui Kate Hudson? Ti-l prezentam mai jos alaturi de beneficiile pe care le ofera pielii.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Uleiul de cocos este ingredientul pe care il foloseste starul de la Hollywood in ritualul de infrumusetare. De la indepartarea machiajului pana la tratamentele de hidratare, acest ingredient naturist ofera o multime de beneficii.

Mona Gohara, doctor dermatolog si profesor la Yale School of Medicine, declara ca uleiul de cocos ofera rezultate bune pentru aproape toate tipurile de piele, in special daca este virgin, adica nu a fost prelucrat in vreun fel.

Te intrebi daca uleiul de cocos poate provoca blocarea porilor pielii? Expertul Mona Gohara spune ca acest lucru depinde de tipul de piele pe care il ai. Persoanele care au tenul uscat nu trebuie sa isi faca vreo grija in acest caz, in schimb cele cu tenul gras se pot confrunta cu aceasta problema de ordin estetic. Totusi, daca folosesti de obicei o crema de fata cu consistenta grasa si nu ai probleme, atunci poti sa aplici linistita ulei de cocos.

Fura si tu trucul de frumusete al actritei Kate Hudson si pielea ta va radia de prospetime intreaga zi. Poti sa folosesti acest ingredient atat pentru a indeparta produsele de machiaj de pe fata, cat si pentru a hidrata tenul inainte de culcare.


Foto: pexels.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea pielii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0