Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi pentru o relatie de lunga durata!

de Sunt Fericita la 2015-04-22
5 sfaturi pentru o relatie de lunga durata!
Vrei sa dureze... Evident! Si noi vrem acelasi lucru. Cine poate spune ca isi doreste 10 relatii pe an? Nimeni!


Si interesant este ca desi ne dorim acest lucru cu toata ardoarea, foarte des dam gres. Ne trezim la final de relatie, din nou singure, din nou cautand un print pe cal alb.

Si daca nu reusim sa il tinem nici pe acesta? Atunci ce se intampla? Cine este de vina?

Interesant este faptul ca cel mai des cautam vinovati. El a fost de vina. Eu am fost de vina. Mama lui a fost de vina sau poate prietenii tai prea bagaciosi...

Ce mai conteaza! Conteaza sa tii minte lectiile pe care orice relatie ti le preda, chiar si o relatie de cateva saptamani.

5 sfaturi pentru o relatie de lunga durata:

1. Iubeste-l pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce ar putea fi.

Nu incerca sa il schimbi pentru ca nu se poate. Fii fericita daca sunt cateva defecte minore si peste care poti trece. Nu o sa il schimbi. Dar daca la mijloc exista defecte majore, probleme grave, fa tot posibilul sa iesi din relatie. Se prea poate sa fie o relatie toxica:

- te injoseste
- este violent
- te iubeste mult, dar mai are o prietena de care s-a atasat intre timp...

2. Fii tu insati. Nu incerca sa fii cine nu esti, doar de dragul de a-l pastra. De ce? Simplu! Pentru ca pana la urma o sa obosesti si nu o sa mai poti face fata presiunii. O sa tot construiesti un castel din carti de joc si in tot acest timp o sa fii constienta ca acesta se poate prabusi. De la bun inceput, pentru a cladi o relatie de lunga durata, este nevoie sa fii tu insati. Daca te iubeste pentru ceea ce esti, va ramane in viata ta.

3. Nu face comparatii cu relatiile celor din jur, nu masura zilele, nu tine evidenta in relatia ta. Lasa lucrurile sa mearga de la sine. Nu incerca sa iti impui o tinta anume, si obiective adiacente, precum: relatia sa dureze minim 5 ani, in doi ani sa ne cumparam un caine, in 3 ani sa ne logodim samd.

4. Fa-i cadouri in fiecare zi. Si nu ne referim la laptop-uri sau alte produse scumpe. Poti sa il surprinzi cu o carte pe care stiai ca si-o doreste. Poti sa ii cumperi un sandvis pentru la pranz sau sa ii faci un masaj de relaxare cand vine de la serviciu. Orice cadou este binevenit.

5. Aminteste-i ca il iubesti. Nu uita ca daca esti femeie, asta nu inseamna ca doar tu trebuie sa auzi aceste cuvinte magice. Si nu doar tie trebuie sa ti se demonstreze ca esti iubita. Arata-i ca il iubesti ca sa poti renforca sentimentul si relatia.

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.89 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de lunga durata

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0