Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studiu: Femeile singure sunt mai fericite

de Raluca Garbea la 2019-02-22
Studiu: Femeile singure sunt mai fericite
Numarul femeilor care sunt singure creste in fiecare an. Poate ca exista o inegalitate demografica sau ca lumea moderna nu lasa nici o alta optiune.


Un studiu recent arata ca femeile singure sunt mai fericite. Descopera mai jos de ce!

In general, femeile se implica mai mult in relatii decat barbatii. Desigur, este o generalizare, dar nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni ca femeile depun mai mult efort in construirea si mentinerea unor relatii.

Asadar, dupa un anumit punct, femeile se satura sa fie atat de implicate in relatii. Intre varstele 45-65 de ani, aproximativ 32% dintre femei si doar 19% dintre barbati sunt fericiti singuri.

Specialistii sustin ca femeile se simt bine singure, mai ales dupa ce incheie o relatie de lunga durata. Femeile incep sa se preocupe mai mult de ele, fara niciun stres si fara sa se simta vinovate. In cele din urma, pot face o calatorie lunga sau pot incepe cursuri de dans. 61% dintre femeile singure din Marea Britanie spun ca sunt multumite de faptul ca nu sunt implicate intr-o relatie.

Dragostea nu mai este centrul universului. Cu alte cuvinte, femeile invata sa se aprecieze mai mult si sa se puna pe primul loc.

De asemenea, se intampla de multe ori ca o femeie sa divorteze dupa o relatie din care a rezultat copii. In acest caz, dragostea ei se concentreaza asupra copilului si nu mai exista spatiu pentru o noua relatie.

Cu siguranta, ai prietene care sunt singure de 1-3 ani. Studiile arata ca nu este un lucru rar in prezent! 75% dintre femeile singure nu au cautat o relatie in ultimul an. Poate te intrebi de ce.

Da, femeile cauta dragostea adevarata, dar cu cat stai mai mult singura, cu atat iti dai seama ca te poti descurca singura si ca poti sa fii fericita singura. Pentru a putea fi fericita intr-o relatie, trebuie mai intai sa inveti sa fii fericita singura, sa fii multumita de tine si de ceea ce esti. O relatie nu aduce fericire, daca nu esti deja fericita. O relatie completeaza o fericire care deja exista, nu vine in mod miraculos cu o fericire de care pana in momentul acela nu aveai parte.

Esti de acord ca singuratatea poate fi buna? Sau crezi ca o femeie trebuie sa aiba un prieten sau sot pentru a se simti implinita?




>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - Poate sa functioneze o relatie la distanta? Iata 5 trucuri care te vor ajuta!



Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.44 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0