Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Sfaturi pentru a incheia o relatia toxica de lunga durata

de Sunt Fericita la 2019-06-21
5 Sfaturi pentru a incheia o relatia toxica de lunga durata
Este foarte dificil sa te desparti de persoana iubita, mai ales cand la mijloc sunt multi ani de relatie si extrem de multe amintiri. Insa, atunci cand relatia devine toxica, iar partenerul nu mai este acelasi om de care te-ai indragostit, cel mai indicat este sa inchei relatia. Cum faci asta daca vorbim despre o relatia de lunga durata? Iata cateva sfaturi utile!


Este dureros sa pierzi o persoana apropiata. Sa te desparti de persoana langa care ai trait o lunga perioada de timp poate fi cel mai greu experiment, insa atunci cand relatia nu mai exista, acesta este singurul si cel mai important pas pe care trebuie sa il faci.


Decizia nu este deloc una usor de luat, chiar daca multe semne iti arata ca esti indreptatita sa pui  punct relatiei. Pentru a te ajuta sa faci acest pas, iti spunem cateva sfaturi pe care ar trebui sa ii urmezi atunci cand vrei sa inchei o relatie de lunga durata.

 
Discutati sincer. Inainte de a lua orice decizie, cel mai bine vorbeste cu partenerul tau si spune-i adevarul. De ce ai ajuns in punctul in care iti doresti despartirea, care sunt lucrurile care nu s-au imbunatatit niciodata intre voi doi, etc. In felul acesta vei afla si ce anume ai gresit tu, pentru a nu mai repeta pe viitor. Purtati o discutie sincera in care sa aflati care au fost cauzele care au dus la aceasta siuatie.

 
Ia-ti timp pentru o asemenea decizie. Nu este usor sa te rupi de o persoana, asa ca daca intr-adevar iti doresti acest lucru, cel mai bine este sa te gandesti bine la aceasta decizie. Analizeaza fiecare perioada  a relatiei si pregateste-te din timp pentru ceea ce urmeaza. Nu este indicat sa te desparti printr-un mesaj de o persoana cu care ai trait cativa ani, asa ca asigura-te ca esti pregatita sa ai o discutie fata-n fata.

 
Inapoiati-va lucrurile. Atunci cand ati locuit impreuna, despartirea poate fi si mai dureroasa in momentul in care trebuie sa faceti bagajele. Inainte de toate, gaseste-ti un alt loc in care sa locuiesti, dupa care incearca sa iti faci aceasta etapa de mutare cat mai usoara. Stabiliti o zi in care sa va strangeti lucrurile, poate chiar o zi in care partenerul nu este acasa, pentru a nu-ti ingreuna decizia.

 
Evita contactul viitor cu fostul. O data ce ai facut pasul de a te desparti, evita sa mai ai contact cu fostul iubit. Uneori sa ramai prieten cu fostul este imposibil, asa ca mai bine evita, cel putin o perioada lunga de timp, orice contact cu el. O perioada de liniste, in care sa nu stiti nimic unul de celalat, iar mai tarziu puteti vedea daca exista vreo sansa sa ramaneti prieteni.

 
Nu lua toata vina asupra ta. Chiar daca a fost decizia ta sa va despariti, iar fostul inca mai sufera, nu inseamna ca esti singura vinovata de ce s-a intamplat. Pana la urma, daca totul era bine intre voi, nu ajungeati sa va despartiti, nu-i asa? Gandeste-te ca decizia pe care ai luat-o este benefica pentru amandoi si in primul rand pentru tine.  Peste ceva timp, iti vei da seama ca ai luat cea mai buna decizie.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!


Citeste AICI si care sunt semnele unei relatii toxice;
Citeste AICI si ce greseli pot strica o relatie de cuplu;
Citeste AICI si cupluri fericite - ce nu fac pentru a-si pastra linistea in cuplu.

 
Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0