Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 Perechi de zodii incompatibile

de Sunt Fericita la 2019-10-04
3 Perechi de zodii incompatibile
Chiar daca se iubesc, intr-un final, diferentele de comportament vor duce la despartire. Ai mai auzit aceasta fraza? Ei bine, spunem asta pentru ca sunt stabilite deja perechi de zodii care nu au nicio sansa sa ramana impreuna si care sunt denumit incompatibile deoarece nu vor sta prea mult in relatie. Iata care sunt acestea.


3 Perechi de zodii care nu se potrivesc


 
V-ati intalnit, v-ati placut si ati decis sa ramaneti impreuna. Pentru inceput toate lucrurile par bune, insa, pe termen lung, relatia voastra nu are nicio sansa de reusita. De ce? Pentru ca semnele voastre zodiacale sunt incompatibile, iar comportamentul vostru nu va ajuta sa aveti o relatie linistita si de lunga durata.Iata care sunt cele trei perechi de zodii care nu vor rezista impreuna in relatia.

 
Capricorn si Berbec. Berbecii sunt recunoscuti drept impulsivi si nerabdatori, in timp ce Capricornii sunt mult mai calmi, linistiti si atenti la orice detaliu.  Daca Berbecul este o fire deschisa si spune tot ce gandeste, Capricornul nu este asa si prefera sa isi tina ascunde sentimentele. Sunt doua zodii care se bat cap in cap si care sunt mai mereu pe fuga, iar asta nu va duce la o relatie de lunga durata.

 
Varsator si Taur. Sunt doua zodii total diferite. De ce spunem asta? Pentru ca nativii zodiei Taur iubesc linistea si isi doresc intotdeauna sa nu iasa in evidenta si nici sa nu isi depaseasca zona de confort. Varsatorii sunt energici si pregatiti de aventura in orice moment al zilei, iar acest lucru ii oboseste pe Tauri. Varsatorul este mai rece, in timp ce Taurul isi manifesta dragostea oricand, oricum, iar atunci cand nu primesc dovezi de iubire, ei nu raman in relatie.

 
Pesti si Sagetator. Pestii sunt semne zodiacale care isi calculeaza orice miscare. Ei isi doresc sa dezbata orice discutie, cearta de cuplu, in timp ce Sagetatorii nu vor sa piarda prea mult timp si abordeaza mult mai diferit situatiile. Pestii gandesc mult inainte sa ia o decizie, in timp ce Sagetatorii aproape ca nici nu stau pe ganduri, motiv pentru care Pestii considera ca acest comportament lipsit de atentie este si o lipsa de iubire. Astfel ca, ei nu vor rezista foarte mult timp impreuna si vor merge pe drumuri separate.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0