Culori calde si texturi naturale pentru decorarea meselor de restaurant
Culorile calde, precum rosul, portocaliul si galbenul aduc o nota de caldura si confort in decorarea meselor de restaurant. Creeaza o atmosfera primitoare, care invita la relaxare si savurarea mancarii. In 2024 se poarta si nuante ca brun auriu, burgundy, verde masliniu si mustar, ce imbogatesc cromatica de toamna-iarna si aduc un plus de originalitate in unitatile din domeniul ospitalitatii.
Utilizeaza fete de masa din in sau lana si suporturi pentru farfurii din ratan sau lemn. Lemnul rustic, combinat cu textile moi, adauga un aer natural si confortabil. Cand alegi accesorii de masa pentru restaurant, tine cont de contrastele de culori si texturi. De exemplu, o fata de masa intr-o culoare calda va insoti un table setting cu farfurii si pahare in nuante reci (albastru, argintiu). Echilibreaza elementele mari si mici, pentru ca masa de restaurant sa fie aspectuoasa si accesibila.
Aranjamente cu frunze si fructe de sezon
Creeaza aranjamente de masa cu fructe de toamna, cum ar fi mere, pere, rodii si struguri. In perioada hibernala, foloseste citrice si nuci. Incorporeaza in aranjamentele decorative pentru mese de restaurant frunze de artar uscate, ramuri de pin, conuri de brad, ramuri de eucalipt, crengute cu boabe rosii de ilex (paducel). Vei reusi sa creezi o atmosfera de sezon, originala si expresiva.
Pentru un look rustic, utilizeaza boluri sau platouri din lemn. Un cos din rachita sau o tava din cupru adauga un farmec vintage, care pune in valoare textura fructelor si nuantele frunzelor. Daca vrei sa aduci inaltime aranjamentului, foloseste boluri din ceramica sau sticla opaca, pentru a aseza ramuri de eucalipt, conuri de brad, chiar si flori proaspete (crizanteme, craciunite s.a.).
Lumanari decorative de masa si iluminare calda
In jurul aranjamentelor pentru masa de restaurant, pune mici lumanari tip tealight sau lumanari in suporturi din sticla, pentru a adauga un efect de iluminare calda si intima. Poti integra mici siruri de luminite LED intre frunze si fructe, ca sa creezi un efect de stralucire subtila, potrivit pentru cine festive, banchete, evenimente aniversare.
Foloseste lumanari parfumate, cu arome de toamna: vanilie, mar copt sau dovleac. Adauga si accesorii de masa care sa includa lumanari cu arome de iarna: cetina de brad, scortisoara, cuisoare si portocala. Poti folosi lumanari in borcane din sticla transparenta sau colorata, decorate cu sfoara de iuta, panglici de satin sau frunze de sezon. Acestea ofera un aspect rustic si intim, perfect pentru aranjarea meselor de restaurant in anotimpul rece, atunci cand oaspetii apreciaza atmosfera calda, de sarbatoare.
Detalii rustice si personalizate pentru masa de restaurant
Foloseste vase ceramice, tacamuri din bronz sau cupru si pahare din sticla cu finisaj antichizat, pentru un aspect rustic, dar cu accente rafinate. Suporturile de servet din piele, accesoriile de masa din ratan, iuta sau canepa completeaza inspirat decorurile de toamna-iarna, fiind usor de asortat cu alte elemente naturale. Utilizeaza fete de masa din in sau bumbac gros, in culori naturale (bej, crem, maro deschis). Pentru un efect rustic, adauga naproane cu finisaje fantezie sau usor sifonate.
Decoruri festive pentru mese de restaurant
Toamna si iarna sunt anotimpurile in care oamenii se strang in jurul mesei, pentru a celebra atat sarbatori traditionale, cat si evenimente de inspiratie mai recenta (Halloween-ul este unul dintre ele). Anul 2024 aduce trenduri generoase, printre care se remarca elementele naturale, cu accent pe sustenabilitate. Decorurile festive pentru mesele de restaurant se bazeaza pe accesorii minimaliste, fibre naturale si culori inspirate de peisajele rurale.
Aceste tendinte reflecta dorinta de a crea spatii calde, intime si autentice, unde oaspetii se simt bineveniti si relaxati. Prin detalii personalizate si materiale naturale pentru decorurile meselor din restaurantul tau, vei reusi sa creezi experiente memorabile pentru clienti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
valabila 48h
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!