Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accesorii indispensabile femeilor de succes

de Sunt Fericita la 2022-10-05
Accesorii indispensabile femeilor de succes
A fi o femeie de succes si a avea si timp pentru tine si cei dragi pare uneori greu de realizat. Exista anumite artificii pe care, daca le faci - avand anumite obiecte la indemana -, poti sa treci mai usor peste diverse situatii sau momente care iti par mai dificile.


Pentru a avea mereu un as - sau mai multi - in maneca, iti spunem noi ce te-ar putea ajuta daca ai avea mereu la indemana: ruj mat sau cremos, agenda si pix si alte lucruri marunte carora poate nu le-ai dat o importanta prea mare, insa care poti sa iti schimbe intreaga zi.

Accesorii pe care sa le ai la indemana

Mici sau mai mari, aceste accesorii te vor scoate din situatii de impas care pot sa intervina mai ales fara voia ta.

1. Ruj

Rujul este probabil cel mai versatil si cel mai utilizat produs de machiaj din lumea intreaga. Uneori nici nu ai nevoie de mai mult pentru a iesi in evidenta intr-un mod bun si pentru a avea un machiaj potrivit oricarei ocazii.
Pune in poseta sau in rucsac un ruj in tonuri neutre, care sa se potriveasca oricarei tinute si vei fi pregatita sa iti reimprospatezi machiajul la birou, dar si sa mergi la acea cina impromptu organizata de colegi.
 
 

Fie ca alegi un ruj mat sau unul cremos, oricare dintre acestea te va scoate din mici situatii de impas si te va ajuta sa fii mai increzatoare in sine.

2. Agenda si pix

Stii prea bine cate ganduri avem noi femeile deodata in cap si cum ni se intampla uneori sa uitam lucruri pe care trebuie sa le facem sau pe care trebuie sa le spunem cuiva.

Stiu, o sa zici ca ai telefonul langa tine tot timpul si poti sa iti notezi acolo. Studiile efectuate de-a lungul timpului, insa, au demonstrat ca scrisul de mana te ajuta sa tii minte ceea ce ai notat si tocmai de aceea iti recomandam sa ai mereu la indemana o agenda sau un carnetel in care sa iti notezi toate aceste idei pe care nu trebuie sa le ratezi.

3. Umbrela si pelerina de ploaie

Anotimpul ploios e aici si este la fel de imprevizibil ca si in alti ani: dimineata e cu soare, pe cand dupa-masa se lasa cu ploaie.

Tocmai de aceea, in functie de stilul pe care il adopti de obicei, iti recomandam sa ai la tine mereu o umbrela - mai mica sau mai mare - sau o pelerina de ploaie care cu siguranta incape in orice poseta sau rucsac pe care ai alege sa le porti.

Nu lasa vremea sa te ia prin surprindere si sa iti strice o zi care poate fi una extraordinara!

4. Pantofi comozi

Se stie prea bine ca femeile, daca poarta pantofii care trebuie, pot sa conduca lumea.

Stim ca uneori este imposibil sa ai tot timpul in geanta sau rucsac o pereche de pantofi, insa cu siguranta ai la birou un spatiu de depozitare in care poti sa lasi o pereche care sa stii ca te-ar putea scoate dintr-un eventual impas.

Vorbim acum despre pantofi care nu doar ca arata bine, ci sunt si foarte comozi.

Aceste patru accesorii sunt cele care iti pot transforma ziua din una obisnuita intr-una minunata, indiferent de situatiile care pot sa apara si sa te ia prin surprindere.

A fi femeie inseamna a fi atenta la o multime de lucruri in acelasi timp si acest comportament nu este unul usor de mentinut pe o perioada lunga de timp. Tocmai de aceea este important sa avem mereu la indemana aliati care sa ne ajute sa trecem mai usor peste aceste situatii de impas, mai ales cand ne iau pe nepregatite.

Alege cu atentie accesoriile de care ai nevoie sa iti fie mereu la indemana si bucura-te de zile linistite si de succesul tau!
Credite foto: unsplash.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ruj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre makeup

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0