Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anunt soc! Cristi Minculescu se retrage din trupa IRIS

Anunt soc! Cristi Minculescu se retrage din trupa IRIS
Cristi Minculescu, solistul vocal al trupei Iris, a decis sa rupa relatiile cu colegii din trupa alaturi de care a cantat timp de 32 de ani. El va fi inlocuit din data de 3 septembrie a acestui an de Tony Seicarescu, fost component al trupei Directia 5.


Pe pagina oficiala de Facebook a artistilor este postat urmatorul anunt oficial: "Incepand cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu paraseste grupul Iris. Activitatea formatiei va continua, avandu-l ca solist pe Tony Seicarescu".
"Vorbim despre propria decizie luata de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculata sau interpretata. Pur si simplu, nu mai are chef, nu mai vrea sa cante.", a spus sotia lui Cristi Minculescu, Rodica.
Relatiile dintre Cristi Minculescu si ceilalti membri ai trupei au devenit destul de tensionate dupa ce acesta a suferit o interventie chirurgicala de transplant de ficat.
Apropiati ai trupei spun ca de atunci a inceput sa puna conditii fata de restul formatiei, incepand de la modalitatile de deplasare la concerte, cazare, pana la meniu.
Se pare ca Minculescu nu mai este multumit din punct de vedere financiar: "E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie. Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-I mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe. Cu Tony Seicarescu vom inregistra, cat de curand, o piesa noua si pana la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!", a declarat Nelu Dumitrescu, bateristul trupei.
Tony Seicarescu (ex- Directia 5) a declarat pentru agentia.org: "Pornesc la drum cu multa speranta, am ascultat Iris de mic copil si dupa atatia ani ajung sa fiu solist la trupa adolescentei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi gasesc rostul In tot ceea ce as vrea sa exprim, ca am ajuns intr-o formatie de legenda. Sper din tot sufletul ca cei care au fost pana acum alaturi de Iris sa fie si de acum inainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum sa vorbesc decat  la superlativ, dar am toata increderea ca Iris va continua povestea".
La sfarsitul lunii iunie, Iris a sarbatorit 35 de ani de cariera printr-un concert care a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti. Albumul "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani" - a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.
Ultimul concert al trupei in formula clasica va fi pe 2 septembrie, la Cluj-Napoca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iris

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0