Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru alegerea parfumului perfect

de Sunt Fericita la 2023-04-27
Trucuri pentru alegerea parfumului perfect
Incredibil de seducator, un parfum intruchipeaza ceea ce suntem si ne sporeste increderea in propria persoana. Un element vital in orice rutina de frumusete, parfumul este acum o parte esentiala a vietii noastre de zi cu zi.


Cum poti alege un parfum care sa-ti reflecte unicitatea si sa te faca irezistibila? Citeste sfaturile din materialul urmator, pentru a te putea decide mai usor asupra parfumului care se potriveste personalitatii tale. 
 
Ce aroma sa alegi pentru stilul tau personal
 
Un lucru este sigur: parfumul pentru care optezi ar trebui sa se potriveasca cu personalitatea ta si sa te faca sa te simti incredibil de increzatoare. Pentru a lua o decizie, arunca o privire mai atenta asupra diferitelor esente captate intr-un eau de toilette sau eau de parfum, care pot exprima caracterul si starea ta de spirit. Urmatoarele tipuri de arome te vor ajuta sa alegi ce vrei sa dezvalui despre tine:
  • Hesperide: proaspete si usoare, parfumurile citrice din aceasta familie sunt perfecte pentru personalitati dinamice, deschise si vesele.
  • Florale: iris, iasomie, lacramioare se potrivesc persoanelor afectuoase, pozitive.
  • Chypre: bergamota, trandafir, paciuli. Aceste parfumuri provocatoare, dar elegante, sunt ideale pentru cei cu personalitati puternice si autentice.
  • Orientale: mosc, mirodenii, vanilie. Aceste arome dezvaluie caractere seducatoare, enigmatice si senzuale.
  • Aromatice: lavanda, rozmarin, salvie - parfumuri perfecte pentru persoanele extrovertite si energice.
  • Lemnoase: stejar, cedru, pin, lemn de santal. Aceste note sunt potrivite pentru spirite aventuroase si indraznete.

Care este parfumul adecvat zodiei tale
  • Pasionati si vioi, Berbecii au personalitati puternice. Li se potrivesc parfumurile florale, pentru romantismul si senzualitatea lor, si sunt atrasi de notele de citrice. 
  • Taurii sunt incapatanati si ganditori. Aromele picante se potrivesc cu temperamentul lor vulcanic, in timp ce esentele lemnoase dezvaluie carisma lor. 
  • Optimismul este caracteristic Gemenilor, care sunt de fel persoane blande si lipsite de griji. Parfumurile gurmande, cu arome de vanilie, fructe, ciocolata, bomboane sau cafea neagra, reflecta latura lor inocenta, in timp ce notele verzi le exprima energia si dinamismul. 
  • Racii isi urmeaza sentimentele si instinctele. Parfumurile florale si fructate evidentiaza timiditatea lor, in timp ce mirosurile picante le subliniaza spontaneitatea. 
  • Dinamici si seducatori, Leilor le place sa fie in centrul atentiei. Cu ajutorul esentelor picante isi exprima extravaganta si voluptatea. 
  • Fecioarelor linistite si introvertite li se potrivesc mirosurile de primavara, cu note de lacramioare si iasomie. 
  • Balantele sunt dragalase si sociabile. Notele florale se combina perfect cu natura lor poetica. Latura extrovertita le poate fi exprimata prin arome lemnoase, atata timp cat acestea nu sunt dominante. 
  • Scorpionii au inima mare si au caractere puternice. Aromele de citrice si cele picante le reprezinta personalitatile dinamice, in timp ce notele florale le evidentiaza emotiile.
  • Sagetatorilor indrazneti le plac mirosurile lemnoase si condimentate, pentru a-si demonstra personalitatea luptatoare. 
  • Capricornii sunt persoane oneste, care au nevoie de siguranta. Le sunt pe plac parfumurile gurmande, care ii linistesc, evidentiindu-le latura copilaroasa. 
  • Originali si idealisti, Varsatorii prefera esentele unice. Ei amesteca parfumuri pentru a-si crea propriile arome.
  • Pestii sunt visatori si prefera notele dulci si gurmande pentru a-si da frau liber imaginatiei.
 
 
Ce parfum se potriveste varstei tale
 
Cum nu exista reguli stabilite cand vine vorba de parfum, aromele par sa se adapteze purtatorului lor. La varste fragede, parfumurile prezinta arome discrete, cu note reconfortante, precum caprifoi si floare de portocal. 
 
Pana la varsta de douazeci de ani, personalitatea ta este pe deplin dezvoltata. Este firesc sa apelezi la note florale de primavara, care sugereaza trecerea de la adolescenta lipsita de griji, la gratia feminina. 
 
Dupa treizeci de ani, totul este despre seductie. Parfumul tau trebuie sa exprime senzualitate, creand in acelasi timp o aura de mister si eleganta. 
 
La patruzeci de ani, este timpul sa reevaluezi lucrurile si sa pui la indoiala status quo-ul. Orice schimbare a parfumului trebuie sa corespunda dorintei de modificare a stilului de viata. Sunt multe aspecte de luat in considerare. Daca esti inca o fire copilaroasa si inocenta sau esti mai mult o femeie fatala, numai tu poti decide asta.
 
Mai mult decat o simpla aroma, un parfum este semnatura ta autentica. Un parfum fascinant ar trebui sa atraga atentia celor din jur si sa creeze o poveste in jurul tau. Trebuie sa reflecte si sa dezvaluie cine esti inca de la primul contact cu piele ta. Esenta potrivita ar trebui sa fie adaptata personalitatii, varstei si chiar dispozitiei tale. 
 
Sursa foto: Shutterstock
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parfumuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0