Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bratari cu snur rosu - cadourile ideale pentru persoanele de langa noi

de Sunt Fericita la 2018-12-20
Bratari cu snur rosu - cadourile ideale pentru persoanele de langa noi
Oferiti cadou celor dragi bratari cu snur rosu - un accesoriu la moda care aduce noroc in viata si protejeaza de ...deochi! Poate nu stiati, dar bratarile cu snur rosu sunt printre cele mai vechi bijuterii din lume, purtate atat de oamenii simpliu cat si de unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume.


De ce poarta oamenii bratari cu snur rosu? Inca de acum multe sute de ani se crede ca acest tip de bijuterie aduce noroc, creeaza o energie mentala si spirituala protectoare. Ele sunt considerate un adevarat talisman impotriva ghinionului, invidiei, geloziei si deochiului. Din acest motiv, este recomandat ca bratarile cu snur rosu personalizate sa fie purtate pe mana stanga (aceasta fiind zona prin care energia intra in corp) si sa nu fie date jos de la mana decat daca s-a indeplinit dorinta pusa atunci cand a fost purtata prima oara bratara.

In ultimii ani au aparut bratari cu snur rosu si banut de aur, sau bratari cu fir rosu si placuta gravata cu numele, ori banut gravat cu initiala. Acest tip de bratari cu snur rosu respecta traditia straveche a charmurilor atasate bijuteriilor, despre care se credeau ca sunt aducatoare de noroc pentru posesori. Un banut gravat cu initiala adaugat bratarii cu snur rosu inseamna un apel catre divinitate pentru cel la care ne gandim cand purtam aceasta bijuterie. Bratarile cu fir rosu si placuta gravata cu numele unei persoane arata cat de mult pretuim acea persoana.

O categorie aparte o reprezinta oferta de bratari cu snur rosu pentru bebelusi. Poate nu credeti ca un bebelus are nevoie de bijuterii in primele luni de viata, insa acum ceva vreme gestul de a se lega un snur rosu de mana unui nou nascut era printre primele facute de parinti. Se considera, astfel, ca cel mic este pazit de spiritele negative, protejat impotriva deochiului si ca primeste energie pozitiva din partea celor dragi inca din primele zile de viata. Traditiile chinezesti spun ca sufletul nostru si cel al oamenilor importanti din viata noastra sunt legate de un fir rosu invizibil.

Bratarile cu snur rosu pentru bebelusi pot avea un atasat un banut gravat cu initiala sau diverse alte pandative: un ingeras, simbolul infinitului ori chiar o cruciulita din aur. Traditia de a grava numele noului nascut vine tot din vechime, atunci cand se considera ca ori de cate ori se rosteste numele unei persoane acesta ajunge la urechile divinitatii, care ii va fi mai favorabila.

Daruiti bratari cu snur rosu celor dragi, va fi in mod cert un cadou apreciat, mai ales in momentele de rascruce din viata lor. Chiar daca superstitiile nu mai sunt atat de prezente in viata noastra precum acum sute de ani, avem in ADN dorinta de a ne simti protejati si iubiti. Iar un astfel de cadou poate fi exact acel ceva de care e nevoie pentru a oferi siguranta si incredere de sine. Ba chiar poate si putin noroc.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0