- 2 oua;
- 125 g zahar;
- 4 linguri de suc de ananas;
- 125 g faina;
- o lingurita praf de copt;
- un praf de sare.
Pentru umplutura:
- 50 g unt;
- 125 g zahar;
- 6 felii de ananas.
Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si amestecam cu telul pana se topeste, apoi punem treptat faina si sucul de la compot.
Intr-o forma pentru briose punem o lingura din compozitie si o felie de ananas.
.jpg)
Pregatim crema pe care o vom pune deasupra (amestecam untul cu zaharul).
.jpg)
Tava cu briose se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20-25 de minute.
Sursa articol si sursa foto: Bright Side
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
