- 2 oua;
- 125 g zahar;
- 4 linguri de suc de ananas;
- 125 g faina;
- o lingurita praf de copt;
- un praf de sare.
Pentru umplutura:
- 50 g unt;
- 125 g zahar;
- 6 felii de ananas.
Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si amestecam cu telul pana se topeste, apoi punem treptat faina si sucul de la compot.
Intr-o forma pentru briose punem o lingura din compozitie si o felie de ananas.
Pregatim crema pe care o vom pune deasupra (amestecam untul cu zaharul).
Tava cu briose se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20-25 de minute.
Sursa articol si sursa foto: Bright Side
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!