Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Buze crapate - Top 5 remedii naturale

de Camelia Diaconu la 2018-12-03
Buze crapate - Top 5 remedii naturale
Temperaturile prea scazute impreuna cu vantul pot avea un efect neplacut asupra buzelor tale. Uscarea si craparea buzelor poate aparea din mai multe cauze, insa din fericire exista solutii pentru a scapa de buzele crapate. Iata cateva remedii naturale.


5 Remedii care trateaza buzele uscate si crapate
 

Pielea buzelor este extrem de sensibila si subtire, motiv pentru care ele sunt atat de vulnerabile in fata vantului, a frigului sau a anumitor alimente. Daca si tu te confrunti cu buze crapate, iata ce remedii naturale ar tebui sa incerci!
 
  • Exfoliaza-ti buzele cu zahar de cocos. Exfolierea este o metoda care te va ajuta si sa previi uscarea si craparea buzelor. Pentru scrub ai nevoie de o lingurita si jumatate de miere, o lingurita de ulei de cocos si doua lingurite de zahar nerafinat. Le amesteci pe toate intr-un bol si pasta obtinuta o pastrezi intr-un bol cu capac. Iti masezi buzele cu acest scrub si apoi clatesti cu apa calduta si aplici un balsam de buze hidratant.
 
  • Ulei de cocos. Este unul dintre cele mai recomandate produse pentru tratarea buzelor uscate si crapate. Uleiul de cocos se absoarbe imediat in piele, contine vitamina E si acizi grasi care ofera o piele sanatoasa si protejata. Poti aplica ulei de cocos pe buze ori de cate ori simti nevoia.
  • Gel de Aloe Vera.  Aloe Vera este folosita de zeci de ani ca si tratament pentru ingrijirea pieli. Este remediul natural, cu proprietati antiinflamaorii si cu o putere mare de hidratare. Un gel de Aloe Vera contine vitamine, antioxidanti si minerale care hidrateaza imediat buzele uscate si crapate. Tot ce trebuie sa faci este sa il aplici pe buzele uscate, sa il lasi sa actioneze pana in momentul in care se usuca si sa iti clatesti buzele cu apa calduta.
 
  • Balsam de buze cu miere. Miera hidrateaza si vindeca pielea in profunzime, asa ca este un remediu ideal si pentru buzele uscate si crapate. Miera previne aparitia infectiilor si iti protejeaza buzele pe timp de iarna. Ai nevoie de o lingurita de miere, o lingurita de ulei de cocos si un recipient mic cu capac. Amesteci cele doua ingrediente si le pui in recipient. Dupa ce acesta se usuca, poti sa aplici balsamul de buze atat cu o pensula, cat si cu degetul.
 
  • Unt de mango. Extras din samburii de mango, untul este bogat in vitamina A si E si este bogat in antioxidanti.  Untul de mango este si el un tratament pentru buzele crapate si uscate, doar o cantitate mica de unt pe buze hidrateaza in profunzime. Il poti aplica pe buze si il lasi sa actioneze pana in momentul in care se usuca, dupa care clatesti.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0