Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta de plaja

de Ana-Maria Tudor la 2014-08-08
5 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta de plaja
Concediul perfect presupune cateva zile de pregatire temeinica, pentru a arata precum o zeita pe plaja, dar si pentru a te asigura ca nu ai uitat acasa niciun accesoriu important.


Noi, femeile, nu placam de acasa nici macar pentru o zi fara sa caram dupa noi o geanta care cantareste minim 5 kilograme, dar nu ne induram sa renuntam la nimic. Sunt foarte multe lucruri de care avem nevoie si niciun barbat nu poate sa inteleaga.

In orice caz, pentru o vacanta perfecta la mare, ai grija sa nu uiti acasa niciunul dintre urmatoarele accesorii:

1. Palaria
In afara de faptul ca te protejeaza de soare si reduce sansele de insolatie, palaria este un accesoriu extrem de chic in aceasta vara, mai ales atunci cand este asortata cu costumul de baie si ochelarii de soare.

2. Esarfa si ochelari de soare
Un alt accesoriu la moda, care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta de plaja in aceasta vara este esarfa. Indiferent daca alegi o esarfa mica, pe care o porti pe cap in loc de bentita, ori o esarfa lunga si lata pe care o porti ca accesoriu vestimentar (mini rochita) peste costumul de baie, aceasta este un must have al sezonului. De asemenea, ochelarii de soare iti protejeaza ochii de razele UV si iti completeaza perfect tinuta de plaja.

3. Crema de plaja
Stiu sigur ca nu vrei sa arati ca un rac si sa nu dormi noptile din cauza arsurilor solare, care pe deasupra sunt si extrem de inestetice si pot provoca numeroase afectiuni, chiar si cancerigene, asadar, nu te expune la soare fara sa folosesti o crema de protectie. Uleiul este interzis in primele zile de plaja. Foloseste-l abia dupa ce incepi sa te innegresti!

4. Trusa de cosmetice
O oglinda, o penseta, o pila si un balsam de buze sunt indispensabile pentru o sesiune de plaja perfecta. Niciodata nu poti sa stii cand ai nevoie de ele si este tare neplacuta senzatie de unghie care se agata, ori de buze crapate.

5. Carte/Revista
Indiferent daca mergi la plaja singura sau cu mai multi prieteni, o carte in geanta de plaja este intotdeauna o idee buna. Lectura pe plaja este tare placuta si relaxanta atunci cand stai intinsa pe un sezlong, undeva la umbra, cu un frappe alaturi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ochelari de soare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0