Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CADOURI de 1 iunie pentru copilul tau: culegeri de nota 10 la orice test si examen

de Alina Ilie la 2024-05-29
CADOURI de 1 iunie pentru copilul tau: culegeri de nota 10 la orice test si examen
Ajuta-ti copilul sa invete usor si fara stres, doar de placere! Foloseste aceste culegeri unice care transforma procesul de invatare intr-o experienta interesanta, atractiva, incitanta!


Sunt culegeri care si-au dovedit din plin eficienta in anii trecuti, fiind unanim apreciate atat de elevi, cat si de parinti si profesori. Ele au meritul ca propun exercitii cu o pronuntata componenta distractiva, esentiala pentru starnirea interesului copiilor si pentru apropierea lor, nefortata, de disciplinele de baza.
 
Oferta este foarte generoasa, titlurile acopera tot ciclul de invatamant, de la clasa 0 la clasa a XII-a! Alege, deci, titlurile potrivite pentru copilul tau si bucura-te, impreuna cu el, de rezultate absolut spectaculoase!
 
Beneficiezi de reduceri de pana la 50% si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda (indiferent de valoarea acesteia)!
 
Dar asta nu este tot! Vei gasi un CADOU in colet: Memoratorul de gramatica pentru gimnaziu, un ajutor de nadejde pentru copilul tau!

Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai

 
Exprimarea in scris necesita utilizarea unor simboluri grafice cu ajutorul carora sa poata fi redate sentimente, emotii. Astfel se explica crearea punctuatiei - un sistem de semne conventionale cu rol determinant in marcarea in scris a pauzelor si a intonatiei.
In sectiunea semnelor de punctuatie gasesti prezentate, explicate si exemplificate: cratima, doua puncte, ghilimelele, linia de dialog, paranteza, punctul, punctul si virgula, punctele de suspensie, semnul exclamarii, semnul intrebarii, virgula. Sfarsitul capitolului este marcat de prezenta solutiilor si exercitiilor pentru insusirea corecta a regulilor.
 
 

Evaluarea Nationala clasa a VIII-a: Teste rezolvate la Matematica + Limba Romana

 
1. 'Culegere de teste rezolvate la matematica' contine 218 exercitii care tranforma orice elev intr-un as la matematica. Testele sunt concepute dupa modelul celor propuse pentru examenele evaluarii nationale, ceea ce ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu tipul cerintelor; sunt rezolvate in intregime si explicate in detaliu, astfel incat, chiar si in cazul in care copilul nu stapaneste foarte bine anumite informatii, si le poate cu usurinta insusi.
 
2. Culegerea 'Teste rezolvate de limba si literatura romana pentru Evaluarea Nationala' il ajuta pe copilul dvs. sa stapaneasca la perfectie elementele de baza ale unei rezolvari corecte, astfel incat sa se descurce fara probleme la examen, indiferent de subiect. Aceste exercitii confera copilului dvs. capacitatea de a se plia excelent pe sistemele de evaluare si pe scopurile urmarite de minister. 
 
 

Clasele V-VIII: Culegere fise lucru pentru invatarea limbii engleze

 
Limba engleza concentrata intr-un biblioraft cu fise simple si distractive concepute special pentru copiii de gimnaziu. Este vorba despre 130 de fise care sintetizeaza esentialul limbii engleze cu reguli si exceptii si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut cu exemple si exercitii. Si desigur printre fise sunt intercalate pagini de teorie care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.
 
Marele avantaj al acestor fise este ca pot fi folosite cu maxima eficienta atat de copiii incepatori, cat si de cei familiarizati deja cu engleza. Lucrand doar 10-15 minute pe zi copilul tau va lua contact cu forma de conjugare a unui verb neregulat cu felul in care se construieste o intrebare sau cu modul de utilizare a gradelor de comparatie.
 
 

Clasele V-VIII: Dictionar 1000 de cuvinte + Memorator Gramatica + Memorator Teorie literara
 

1. Dictionarul este ghidul menit sa-i scoata din zona nesigurantei pe toti elevii ciclului primar si gimnazial, dar si pe toti cei care simt nevoia sa-si improspateze memoria sau vor sa-si dea un update de ultima ora.
2. Memoratorul de Gramatica limpezeste si fixeaza in mod corect in mintea copilului tau chestiuni foarte importante care dau, de obicei, multe batai de cap. Acesta asigura fixarea solida a notiunilor gramaticale; exprimarea in curata limba romana si intelegerea notiunilor.
3. Memoratorul de Teorie Literara contine prezentarea pe scurt a temelor tratate in manuale, pe parcursul claselor V-VIII.
 
 

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre evaluarea nationala

Cele mai citite articole

Creierul uman este cel mai important si complex organ care ascunde o multime de secrete. Chiar daca ...
Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016