Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce farduri de obraz sa porti primavara asta

de Sunt Fericita la 2024-04-10
Ce farduri de obraz sa porti primavara asta
Rolul blush-ului, mai exact a fardului de obraz, este acela de a evidentia linia pometilor intr-o nota calda si eleganta. Roz pal ori roz trandafiriu sau poate piersica, toate sunt nuante care se pot incadra de minune intr-un machiaj primavaratic. Si pentru ca suntem deja in sezonul cald, iata care sunt nuantele de blush recomande de catre specialistii in make-up, pe care sa le porti in acest sezon!


Un machiaj reusit si perfect conturat este completat de fardul de obraz. Tonul discret care este aplicat pe linia pometilor poate scoate in evident trasaturile fetei si te poate ajuta sa ai un look fresh in fiecare zi. Cele mai intense si vesele nuante de blush-uri sunt:
 
Nuantele de roz. Spunem nuante de roz pentru ca poti opta pentru un kit, care sa contina o paleta cu pana la trei culori, toate roz, dar diferite prin textura. Rezultatul unui kit iti va oferi o nuanta sidefata, cu particule aurii, care sunt special create pentru a-ti lumina tenul si pentru a-i oferi stralucirea de care are nevoie in fiecare zi.
 
Roz trandafiriu. Acest tip de blush se poate integra perfect in orice machiaj primavaratic. Este o nuanta naturala, care evidentiaza tenul si ii ofera un ton de luminozitate in plus. Este potrivit atunci cand vrei sa adopti un machiaj cat mai natural, dar vizibil. 
 
Nuanta intensa a unui trandafir. Acest tip de blush poate exprima prospetime si fericire pe chipul tau. Este o nuanta intensa, dar niciodata agresiva, care se potriveste pentru intreaga zi, dar si pentru un machiaj de seara. Poate fi purtat impreuna cu un machiaj natural, cat si cu un machiaj mai accentuat la un eveniment de seara. Este compact si intotdeauna usor de aplicat cu o pensula speciala pentru blush.
 
Piersica. Piersica este cremoasa si acest lucru este valabil si in cazul fardului de obraz care are aceasta nuanta . Si aceasta nuanta iti evidentiaza chipul datorita luminozitatii pe care o ofera, dar iti si pune in valoare linia fina a pometilor. Te poate ajuta sa adopti orice stil de machiaj, fiind un element esential, de completare. 
 
Auriu sidefat. O nuanta clara de stralucire si lumina, care se potriveste perfect mai ales pe tenul bronzat. Niciodata nu vei da gres cu un blush luminos si evident. Nu trebuie sa il aplici foarte mult pentru ca textura lui este una extrem de compacta si va reusi sa acopere perfect zona pometilor. 
 
Corai. Este o nuanta mai sofisticata, care iti ofera aspectul unui ten hidratat si plin de vitalitate. Culoarea este potrivita pentru orice tip de machiaj pe care vrei sa il adopti, inclusiv pentru petrecerile de pe plaja, acolo unde ai nevoie de un look cat mai natural. 
 
Roz pudra. Niciodata rozul nu este suficient! Un blush roz iti pune in evidenta feminitatea si te caracterizeaza ca o fiinta eleganta si plina de incredere. Vei reusi sa atragi toate privirile din jur datorita nuantei pometilor tai. Apeleaza la fardul de obraz roz pudrat ori de cate ori iti doresti un plus de stralucire, culoare si rafinament.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0