Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce greseli sa nu mai faci cand te dai cu parfum

de Sunt Fericita la 2019-06-11
Ce greseli sa nu mai faci cand te dai cu parfum
Parfumul este unul dintre cele mai subtile accesorii aleunei femei. Este modalitatea prin care fiecare femeie isi exprima personalitatea, dar si un semn prin care aceasta isi poate face simtita prezenta si poate fi recunoscuta. Din dorinta de a mirosi bine, multe femei fac si greseli atunci cand aplica parfumul. Iata care sunt acestea!


  • Fiecare parfum in parte are un miros diferit pe piele. Ce poate mirosi extrem de frumos pe pielea ta, s-ar putea sa nu aiba acelasi efect pe pielea unei alte femei. Cel mai important este sa experimentezi cat mai multe arome pentru a descoperi care este cea care te defineste. Pana atunci, iti spunem ce greseli sa nu mai faci atunci cand te dai cu parfum.

 
  • Nu mai aplica parfum pe tot corpul. Din dorinta de a mirosi bine, multe femei aplica o cantitate prea mare de parfum pe tot corpul. Din pacate, aceeasi cantitate de parfum este irosita  in aer. Parfumul se aplica in partea din fata daca vrei sa resimti doar tu aroma si in zona din spate, pe ceafa ori in spatele genunchiului, daca vrei sa te faci remarcata prin miros.

 
  • Nu iti mai parfuma hainele. Parfumurile au in compozitia lor si un procent de ulei, iar acest lucru poate duce la patarea hainelor, daca parfumul este direct aplicat pe materialul textil.

 
  • Nu mai freca parfumul de piele. Nu este indicat ca imediat dupa ce ai aplicat parfum pe incheietura mainii sa iti freci incheieturile intre ele. Vei pierde toata aroma parfumului. Este indicat sa iti tamponezi usor parfumul de pe incheietura, iar in felul acesta iti vei mentine mirosul pe piele pentru mai mult timp.

 
  • Nu iti hidratezi pielea inainte sa aplici parfumul. Pe pielea deshidratata, parfumul nu va rezista prea mult timp. Imediat dupa dus, hidrateaza-ti corpul cu o lotiune de corp hidratanta, fara miros, si imediat aplica parfum. Poti sa folosesti o lotiune de corp din aceeasi gama ca parfumul si vei face mai puternic mirosul.

 
In ce zone sa te dai cu parfum pentru a rezista mirosul mai mult
 
Daca iti doresti ca mirosul parfumului preferat sa reziste mai mult timp pe piele, aplica parfum in zonele in care corpul emana caldura. Asadar, poti aplica dupa urechi, pe incheietura mainii, pe par, in spatele genunchilor, in partea interioara a coapselor, pe gambe.
De asemenea, tine cont ca parfumul trebuie pastrat intr-un loc racoros si nu in baie sau in dormitor, acolo unde caldura si lumina soarelui il pot afecta. Calitatea parfumul se poate deteriora in timp daca acesta nu este pastrat corespunzator.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.28 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0