Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce parfumuri sunt la moda toamna asta?

de Sunt Fericita la 2021-11-25
Ce parfumuri sunt la moda toamna asta?
Vara a lasat loc anotimpului rece, dar inca e rost de bunavoie, tinute confortabile si un miros care sa te scoata din anonimat. Nu lasa nostalgiile sa te copleseasca si bucura-te de toamna cu haine colorate si parfumuri care combina perfect dulcele, floralul si aromele orientale!


De ce sa-ti schimbi parfumul odata cu venirea toamnei?

 

Pentru ca specificul perioadei incepe sa fie mirosul de castane coapte, portocala si scortisoara, e momentul sa-ti indrepti atentia catre un nou parfum si sa-l lasi deoparte folosit in sezonul cald. Ai nevoie de arome ceva mai intense, pentru ca frigul iti permite sa inlocuiesti apa de toaleta cu apa de parfum. Notele orientale nu au cum sa lipseasca, asa ca, in functie de preferintele si de personalitatea ta, le poti combina cu acelea dulci sau florale. 

Toamna aceasta sunt la moda mirosurile cu note lemnoase, puternice, intense, dar care lasa in acelasi timp in urma o aroma dulce. Parfumurile infinite Love cu diferite note olfactive sunt ideale de testat si de purtat in aceasta perioada. Trendul in materie de parfumuri din noul sezon de toamna aduce in atentie floralul. Ce ai spune, asadar, de o combinatie intre scortisoara si flori de portocal?
 

Parfumuri cu note dulci de toamna

 

Asa cum spuneam, parfumurile dulci sunt printre favoritele acestui sezon de toamna, mai ales in combinatie cu note lemnoase. Pentru ca mirosurile de scortisoara, portocale si ciocolata nu vor intarzia sa apara odata cu zilele reci, nici parfumul de vara nu mai poate fi pastrat. 

Alege intensitatea unor note de baza cu ambra si patchouli, la care sa se adauge o aroma ceva mai fresh de frezie, usor vanilata. Ai grija, insa, atunci cand alegi un parfum cu note dulci, sa nu-l combini cu alte mirosuri, cum ar fi lotiuni de corp sau deodorante. De ce? Pentru ca risti sa mirosi mult prea dulce si intens. 
 

Varianta mai intensa, ideala pentru sezonul rece

 

Pentru ca hainele groase si-au facut aparitia si vom purta si pulovere, geci sau paltoane, plus o esarfa pe vreme rea, atunci intensitatea parfumurilor nu se va mai simti atat de tare. Din acest motiv e indicat sa faci trecerea de la o apa de toaleta la apa de parfum, care are o concentratie mai mare de uleiuri esentiale. Prin urmare, miroase mai intens si persista mult mai mult. 

Daca-ti doresti un pont smart, trebuie sa stii ca, pe langa sticla de parfum pe care o vei folosi dupa dus sau inainte sa pleci de acasa, iti poti lua varianta de buzunar a parfumului. Asa o poti purta in geanta si-ti poti reimprospata aroma ori de cate ori consideri ca e necesar.
 

Idei de parfumuri de purtat toamna aceasta

 

Lista parfumurilor intense poate fi nelimitata, iar alegerea unuia pentru toamna aceasta trebuie sa fie personala si sa se incadreze mai degraba in propriile preferinte decat in trendurile sezonului. 

Acesta este motivul pentru care mai jos vei gasi cateva sugestii de parfumuri care au la baza note potrivite pentru perioada rece si din care poti opta. Testeaza-le inainte in magazine specializate sau solicita pe internet mostre care sa te ajute sa faci alegerea optima.

Iata care sunt propunerile noastre de parfumuri la moda pentru toamna aceasta: 
 

  1. Lancôme - Idôle

  2. Chanel - Gabrielle

  3. Dior - Addict

  4. Carolina Herrera - Good Girl

  5. Calvin Klein - Euphoria

 

Nu uita sa apelezi la trucurile menite sa sporeasca persistenta parfumului tau si sa-i pastreze aroma timp mai indelungat: aplica-l imediat dupa dus si direct pe piele, in zonele cu puls intens, precum gatul sau incheieturile.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parfumuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0