Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te strang pantofii? Iata cum ii poti face mai comozi

de Sunt Fericita la 2021-02-08
Te strang pantofii? Iata cum ii poti face mai comozi
Ti-ai comandat de curand o pereche de pantofi casual de care pur si simplu te-ai indragostit, dar cand i-ai probat, ai fost dezamagita sa realizezi ca aceasta nu-ti vine deloc bine? Pantofii te strang, ba chiar au reusit sa-ti faca si cateva bataturi? Iata cateva modalitati prin care ii poti face mai comozi, pentru a-i purta cu drag cu fiecare ocazie care se va ivi.


Poarta pantofii seara

Daca noua pereche de pantofi casual achizitionata online s-a dovedit a fi una incomoda, cea mai buna solutie pentru a o largi putin este sa o porti prin casa, seara. Dupa cateva incercari de acest tip vei observa ca pielea pantofilor se va fi lasat, iar tu vei putea pasi fara grija, incaltata cu ei. Secretul sta in faptul ca la finalul zilei, picioarele noastre tind sa se umfle putin. De vina pot fi statul in picioare, mersul pentru o perioada lunga de timp sau caldura excesiva.

Asa ca ce ai de facut este sa incalti perechea noua de incaltaminte imediat ce ai ajuns acasa si sa o porti pentru macar o ora. Ideal ar fi sa calci doar pe covoare sau pe mocheta incaltata cu perechea naravasa.

Poarta un rand suplimentar de sosete

Daca prima varianta pe care ti-am sugerat-o nu are efectele scontate, incearc-o pe aceasta. Incalta-te cu o pereche de sosete, eventual una groasa, inainte de a purta noii pantofi, care ai observat ca te strang. Stratul suplimentar de material ar trebui sa modifice duritatea pielii pantofilor, iar acestia sa se mai „lase”.

Foloseste uscatorul de par

La fel ca in trucul de largire a pantofilor stramti explicat mai devreme, incalta o pereche de sosete groase, apoi perechea fixa pe picior. Cu un foehn, treci pentru 20-30 de secunde prin dreptul zonelor care te jeneaza, adica cel mai probabil pe la calcai, in zona degetului mic sau la varf. E drept, aceasta metoda poate fi aplicata doar in cazul pantofilor din piele, insa poti incerca sa o folosesti si pentru perechea din piele ecologica, e posibil sa functioneze mai bine decat te-ai putea astepta. 

Pune pantofii la congelator

Da, ai citit bine. Aceasta metoda mai putin conventionala are efectele dorite, daca se urmeaza intocmai indicatiile sale. Ce vei avea de facut va fi sa cumperi sau sa folosesti din casa doua pungi cu fermoar, cate una pentru fiecare pantof in parte. Umple pungile cu apa si asaza-le in interiorul pantofilor care te strang, avand grija ca acestea sa ajunga si in partile pantofilor care iti creeaza cele mai mari probleme. Pune pantofii la congelator, de unde urmeaza sa ii scoti abia a doua zi. Apa se va transforma in gheata, care, multumita volumului sau mai mare, va impinge marginile pantofilor, care se vor largi suficient cat sa nu te mai jeneze la mers. 

Foloseste o crema hidratanta

Asemenea pielii noastre, si pielea pantofilor se poate hidrata, deci inmuia, la contactul cu o crema grasa. Nu-ti face griji, pentru ca nu e nevoie sa iti consumi produsele cosmetice in care ai investit multi bani. E suficient sa cumperi de la cel mai apropiat magazin un lapte demachiant sau o crema de noapte, cele mai ieftine pe care le gasesti. Aplica un strat generos de crema, insistand in zonele care iti dau batai de cap, si apoi incalta pantofii, folosind aceleasi sosete groase. Pantofii vor lua forma picioarelor tale, iar tu vei putea sta comod pentru intreaga zi. 

 

Chiar daca aceste metode pe care ti le-am prezentat au efecte imediate asupra pantofilor tai, nu iti recomandam sa porti niciodata pantofi care nu sunt pe marimea ta, indiferent de cat de mult ti-ar placea designul lor. In timp, incaltamintea nepotrivita poate avea efecte nefaste asupra sanatatii tale, probabil cel mai serios dintre acestea fiind deformarea coloanei vertebrale.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0