Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in 2016

de Sunt Fericita la 2016-01-22
Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in 2016
La inceputul fiecarui an ne facem o lista de rezolutii, dar si un “wish list” de haine si de accesorii care sa aduca un “suflu” nou garderobei!



Vorbim despre acele piese “must-have”, fara de care nu putem intra in actualitate, daca vrem cu adevarat sa tinem pasul cu trend-urile!

Inca din toamna anului trecut, casa de moda britanica Burberry a trasat prin linii precise tendintele pentru anul 2016. Prin colectia “Functionregalia”, Christopher Bailey a mixat croieli si elemente “ce respira prin toti porii” mostenirea brand-ului britanic, cu functionalitatea unor accesorii tineresti.

 
Specialistii recomanda sa pastram in garderoba in 2016 jachetele military si piesele din dantela, fie ca vorbim de rochii maxi sau de trench-uri, carora sa le aducem o nota actual prin accesorii inovative.

Propunerile designerilor pentru anul 2016r sunt rucsacul din gabardina, sandalele sport cu talpa plata si elemente decorative aurii, ce au “defilat” deja pe catwalk.

Daca vorbim de genti, in 2016 par sa fie in trend cele cu curele ajustabile si cu detalii metalice, dar si cele lucrate manual.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute la moda

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0