Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piese vestimentare pentru sezonul rece - obligatorii pentru orice femeie

de Camelia Diaconu la 2019-01-02
Piese vestimentare pentru sezonul rece - obligatorii pentru orice femeie
O femeie va spune intotdeauna ca nu are cu ce sa se imbrace, chiar daca dressing-ul este plin de haine. Da, asa este, pentru ca femeile investesc mult mai mult in garderoba decat barbatii. Si pentru ca acestea pun pret pe vestimentatie, iata ce obiecte vestimentare nu ar trebui sa lipseasca din garderoba lor in acest sezon.


Daca vara este foarte usor sa te faci remarcata cu ajutorul tinutei, toamna si iarna trebuie sa iti alegi cu grija tinutele pentru a te asigura ca esti in tendinte si ca iti sta bine. Nu iti recomandam sa iti cumperi multe obiecte vestimentare si degeaba. Esential este sa ai urmatoarele obiecte vestimentare in dressing:
 
Pulovere. Acestea nu trebuie sa lipseasca din garderoba de toamna-iarna. Sunt elegante, le gasesti intr-o gama variata de modele si se pot asorta usor cu orice alta piese vestimentara. Poti sa portii  pulover, cu jeansi, peste rochie, cu fusta, etc. Trebuie sa ai un pulover din casmir, din bumbac, o maleta si bineinteles pulover cu imprimeu.
 
Fulare. Iarna, fularul este un accesoriu must have. Cu ajutorul unui fular iti poti completa foarte usor tinuta. Exista fulare tip guler, tip burlan, fularele clasice colorate ori simple. 
 
Caciula. Dificil sa o gasesti pe cea potrivita, insa deloc imposibil. O caciula este practica, dar si estetica intr-o tinuta corect accesorizata. 
 
Manusi. Cum altfel sa te protejezi mai bine de frigul de afara, daca nu cu o pereche de manusi. Nu este suficienta o singura pereche. Poti alege o pereche eleganta de manusi pentru tinutele office, dar si o pereche sport, pentru vacantele de iarna.
 
Cizme. Iarna vine neaparat cu o pereche de cizme groase, usor imblanite in interior pentru a te proteja de frig. Gasesti o multime de modele diferite, asa ca poti opta pentru o pereche de cizme cu toc, cu platforma sau o pereche sport pe care sa o porti la birou. Este musai sa ai si o pereche de ghete scurte deoarece pe acestea le poti asorta usor la orice stil vestimentar. De preferat sunt ghetele scurte fara toc.
 
Pardesiu. Tranzitia de la toamna la iarna este cel mai corect facuta cu ajutorul unui pardesiu. Este o piesa vestimentara pe care orice femeie trebuie sa o alba deoarece asigura un look sofisticat. 
 
Geaca. Nu trebuie nici aceasta sa fie uitata in sezonul de toamna-iarna deoarece se asorteaza usor oricarei tinute casual din orice moment al zilei. Poti alege o geaca cu gluca, cu nasturi ori cu fermoar, care sa fie cat mai comoda.
 
Rucsac. Dupa geanta, pe care bineinteles ca trebuie sa o ai in garderoba, nu trebuie sa lipseasca nici un rucsac. Acesta este practic si usor de purtat si asortat la orice tinuta si mai ales suficient pentru a putea depozita orice ai nevoie.
 
Toate aceste obiecte vestimentare esentiale in garderoba de toamna iarna pot fi refolosite ani la rand in acest sezon. Important este sa alegi obiecte vestimentare de calitate, care sa nu se deterioreze in timp.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0