Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii cand iti conturezi fata

de Camelia Diaconu la 2020-04-22
Ce trebuie sa stii cand iti conturezi fata
Cu siguranta ai auzit deja de contouring , tehnica prin care iti evidentiezi intr-un mod subtil, dar elegant vizibil, trasaturile fetei. In mare trend in aceasta perioada a anului, aceasta tehnica te poate ajuta sa ai un chip perfect, fara prea mari eforturi, insa, trebuie sa cunosti cateva detalii importante. Iata ce sa stii atunci cand vrei sa ai parte de un contouring perfect.


Este o tehnica simpla, pe care oricare dintre noi o poate incerca. Nu te gandi ca doar make-up artistii sunt in masura sa realizeze un contur perfect. Cu ajutorul produselor potrivite, vei reusi sa obtii rezultate spectaculoase. Iata cu ce poti sa iti faci un contur reusit:
 
Contouring cu fond de ten. Este una dintre cele mai simple tehnici pe care le poti incerca. Acest tip de contur presupune folosirea a doua tipuri de fond de ten. In primul rand, fondul de ten pe care il folosesti in mod frecvent, a carui nuanta se potriveste cu tenul tau, dar si un fond de ten cu doua nuante mai inchise, ideal ar fi sa fie din aceeasi gama, dar nu este neaparat un criteriu obligatoriu. Fondul de ten mai inchis il folosesti pentru conturarea fetei. Iti trasezi linii orizontale de fond de ten in zonele pe care vrei sa le conturezi, respectiv, zona pometilor, in partile laterale ale fruntii, usor pe nas si barbie.
 
Contouring cu crema. Este una dintre tehnicile cele mai populare. Un contur al fetei facut cu crema, te va ajuta sa iti iluminezi partile inalte ale fetei si sa le scoti in evidenta.  Trebuie sa stii ca acest tip de contur se foloseste mai mult atunci cand adopti un machiaj de seara, mai pronuntat deoarece pe timpul zilei ar putea fi mult prea vizibil. Nuanta cremei nu trebuie sa fie prea inchisa pentru a nu crea efectul de masca. Este acelasi proces si aici: se traseaza dungile, dupa care se omogenizeaza totul cu fondul de ten, pe care il folosesti constant si care este apropiat de nuanta tenului tau. 
 
Contouring cu pudra. Este tehnica pe care poti sa o folosesti in orice situatie, in orice moment al zilei, fara teama ca ai putea da gres. Trebuie doar sa tii cont sa alegi nuantele corecte de pudra si anume subtonuri de gri, nu nuante de maro. Acest tip de contur te poate ajuta sa ai parte de un look fresh pe timpul zilei, dar si de un machiaj spectaculos pe timp de seara. Accentueaza umbrele fetei, care intodeauna sunt gri, tocmai din acest motiv trebuie sa alegem nuante de acest gen. Conturul cu pudra se aplica cu ajutorul unei pensule oblice in aceleasi zone in care se aplica si in cazul celorlalte doua tipuri de contur. 
 
Pentru a definitiva intregul machiaj, poti aplica si un iluminator, tot sub forma de pudra. Acesta este valabil pentru toate cele trei tipuri de contur si are rolul de a balansa umbrele create cu ajutorul conturului, dar si de a finaliza machiajul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0