120 g branza mascarpone
450 g zahar
230 g smantana
5 oua
380-400 g faina
2 lingurite praf de copt
2 lingurite scortisoara
1 lingurita ghimbir
1 lingurita nucsoara
un praf de sare
430 g piure de dovleac
1 cana ulei
1/3 cana apa
4-5 nuci pisate
Cum se prepara acest chec cu dovleac:
Se porneste cuptorul la foc mediu. Se ung doua tavi de chec cu unt si se lasa deoparte. Intr-un castron se mixeaza branza mascarpone si 50 g zahar pana cand devine o crema fina; se adauga smantana si 1 ou intreg, se amesteca bine si se lasa deoparte.
Separat, amesteca ingredientele uscate: faina, scortisoara, praful de copt, ghimbirul, sarea, nuca si nucsoara. In alt castron, mixeaza cele 4 oua cu 400 g zahar, adauga treptat piureul de dovleac, uleiul si apa. Amesteca la viteza mica pana cand devine o pasta omogena si apoi incorporeaza usor si amestecul cu faina.
Din aluat se ia cate 1 1/2 cana si se toarna in fiecare tava. Aluatul ramas se amesteca cu crema de branza si se intinde in tava.
Se da la cuptor pentru 45-60 de minute. Se face testul cu scobitoarea.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
