Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concertele anului 2013 in Bucuresti

Concertele anului 2013 in Bucuresti
Depeche Mode, Rammstein, Richard Clayderman, Andrea Bocelli, Mark Knopfler, Slash, Roger Waters, Yanni, Patricia Kaas sau Vaya con Dios sau sunt doar o parte dintre artistii care vor sustine concerte anul acesta in Bucuresti.


Miercuri, 15 mai 2013, trupa britanica Depeche Mode va concerta pe Arena Nationala din Bucuresti. Acesta este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani. Aceasta este pentru a doua oara cand Depeche Mode concerteaza la Bucuresti, dupa show-ul sustinut in vara anului 2006. Despre concertul pe care il vor sustine la Bucuresti am mai vorbit aici.
Rammstein va sustine un concert la Bucuresti la complexul Romexpo, pe 28 iulie 2013. Pana in prezent, trupa a lansat 6 albume de studio: "Herzeleid" (1995), "Sehnsucht" (1997), "Mutter" (2001), "Reise, Reise" (2004),"Rosenrot" (2005) si "Liebe ist Fuer Alle Da" (2009). Mai multe detalii despre concertul trupei Rammstein gasiti aici.
Concertul Richard Clayderman se va desfasura pe scena Salii Palatului in data de 21 martie 2013.
Supranumit "Prince of Romance", Richard Clayderman le oferi fanilor sansa de a asculta melodii de succes international, precum si piesa “Ballade pour Adeline”.
Tenorul italian Andrea Bocelli va sustine un concert în Bucuresti, pe 25 mai 2013, la Romexpo. Despre concertul pe care il va sustine la Bucuresti am mai vorbit aici.
Joi, 25 aprilie 2013, pe scena Salii Palatului din Bucuresti va urca Mark Knopfler, fondatorul, compozitorul, chitaristul si solistul trupei Dire Straits.
Celebrul chitarist Slash va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, marti, 5 februarie 2013, de la ora 19:30. Fostul membru al trupei Guns N’ Roses va concerta alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators in cadrul turneului de promovare al albumului “Apocalyptic Love“.
Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd va concerta la Bucuresti pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei. Fanii Pink Floyd vor avea ocazia sa vada show-ul “The Wall” care este inspirat de cel de-al 11-lea album al trupei si este considerat o adevarata capodopera.
Pianistul si compozitorul grec Yanni va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 30 martie 2013.
Patricia Kaas revine la Bucuresti pe 23 iunie 2013 pentru un concert ce va avea loc la Sala Palatului si face parte din turneul de promovare al albumului “Kaas Chante Piaf”.
Vaya Con Dios va sustine un concert de adio ce se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti pe 15 martie 2013. Vaya Con Dios este cea mai cunoscuta trupa belgiana si este apreciata pentru hituri precum: “What’s a Woman”, “Puerto Rico” sau “Neh Na Na Na”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concerte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romexpo

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0