Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De marti incepe vaccinarea cu a treia doza

de Sunt Fericita la 2021-09-27
De marti incepe vaccinarea cu a treia doza
Daca ai urmat schema de vaccinare completa, atunci ar fi bine sa stii ca de marti incepe imunizarea cu cea de-a treia doza.


"Persoanele vaccinate care au cel putin sase luni de la administrarea dozei a doua de vaccin anti-COVID se pot imuniza cu cea de-a treia doza incepand de marti (...) la centrele de la Romexpo. Sunt asteptate pentru vaccinare persoanele cu varsta peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice indiferent de varsta, personalul medical, personalul din asistenta sociala si alte categorii vulnerabile prevazute in strategia nationala de vaccinare. Cea de-a treia doza de vaccin poate fi administrata la liber, fara o programare prealabila", a informat autoritatea locala.
 
Conform sursei citate, vaccinarea cu cea de-a treia doza se va efectua doar cu vaccinuri pe baza de ARN Mesager. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza a treia cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Moderna. Avand in vedere faptul ca, in Romania, vaccinarea cu Johnson&Johnson a inceput pe 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesara, in prezent, administrarea dozei de rapel.
 
In paralel cu administrarea celei de-a treia doze continua si imunizarea persoanelor care doresc sa-si faca pentru prima data vaccinul anti-COVID.
 
Un vaccin este o substanta care ar trebui sa imbunatateasca imunitatea (protectia) fata de o anumita boala. Vaccinul impotriva COVID-19 va va proteja de COVID-19. Daca oamenii sunt vaccinati, ar trebui sa scada si numarul celor care se imbolnavesc grav sau chiar decedeaza din cauza COVID-19, in comunitatea noastra.
 
Vaccinurile invata sistemul dvs. imunitar cum sa va protejeze impotriva bolilor. Este mult mai sigur pentru sistemul imunitar sa invete cum sa va protejeze prin vaccinare, decat infectandu-va cu COVID-19.
 
Vaccinul impotriva COVID-19 nu poate provoca boala COVID-19. Este posibil sa va fi infectat cu COVID-19 inainte de administrarea vaccinului si sa nu va dati seama ca aveti simptome decat dupa ce ati avut programarea pentru vaccinare.
 
Daca manifestati oricare dintre simptomele comune ale COVID-19, este important sa va autoizolati (sa stati in camera dvs.) si sa luati masurile necesare pentru efectuarea unui test gratuit, pentru a afla daca aveti COVID-19.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vaccin

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0